Loading . . .
Sunt femei care simt și femei care se fut

Sunt femei care simt și femei care se fut

Femeile sunt supraestimate. În primul rând de către ele, iar mai apoi, de către cei din jurul lor. Da. Toti ridicăm la rang de zeiță orice femeie, iar mai apoi, vom șterge podeaua cu ea pe jos când va spune orice e tabu.

Vom numi tabupulă, pizdă, boule, sex, vreau să mă fut, îmi place să te simt, fute-mă, cumpără-mi un tampon, n-am bani azi la mine, nu vreau atenție, nu am nimic, poți să ieși cu băieții iubi, nu sunt geloasă, cred că m-am îngrășat, șamd.

Totul este tabu. Cuvinte și atitudini.

Limita între vulgaritate și feminitate este foarte fină, dar, mintea noastră concepe totul prea carnal. Prea mult.

Diferența dintre femeile care simt și cele care se fut, nu am să o spun eu. Nu am să o spun dintr-un singur motiv: nu eu ajung cu ele în pat.

Pot să spun alt lucru: tu ajungi cu mine în pat.

XXX_5184-207

Acela este momentul, în care noi o să fim acolo. Fie că este pat, canapea, scaun, un colț de întuneric, o banchetă de mașină, o bancă în parc sau mai știu eu ce. Acela este momentul în care mâinile tale vor ajunge pe sub hainele mele, iar ale mele la fel. Hainele vor dispărea pe măsură ce pofta apare, iar pofta se duce a fi împlinită. Contextul se construiește, mintea vibrează, corpurile freamătă și mici gemete arcuiesc spatele și sunt auzite.

Atunci, tu poți să știi diferența între tot ce spun eu aici. Tot contextul pe care-l creez pentru tine. Poți să te simți descris până la ultimul amănunt sau poți alege să-ți fie invadată intimitatea. Să te expui ochiului care te va judeca pe tine – prin prisma mea: femeia care se fute.

Nu mă subestimez niciun moment. Îmi asum toate judecățile, criticile și consecințele a ceea ce scriu, dar creierul tău vede total diferită toată experiența mea. Experiența noastră.

Spune-mi tu dragul meu, o simți? O simți că e acolo lângătine și ți se dăruie pe tavă, să o dezmierzi și să o ai pentru că tu meriți asta mai mult decât orice? Sau … o simți că vine și te fute în draci scremând un orgasm din amândoi, iar mai apoi, devenind un vampir care îți va mânca toată energia momentului de satisfacție.

Femeile simt și femeile se fut. Iar contextul potrivit al minții și al atingerii, îți va permite să faci diferența.

Partea a doua aici

amoreze.com/

3 thoughts on “0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Nu.
Next post Esti trista?

Arhiva

Categories