Loading . . .
Dorinte la cafea

Dorinte la cafea

babe, te doresc!

Te doresc cu toată ființa mea. Fiecare centimetru din mine tânjește flămând după pofta pe care o văd pe chipul tău. În pantalonii tăi. Mâinile tale mă strâng aproape de tine în fiecare dimineață. Ce frumos miroși! Incredibil cum chiar și după un somn atât de lung și răvășitor, după ce toată noaptea ne-am fugărit prin casă și prin așternuturi. După toate astea, dimineața când mă strângi în brațe, ai mirosul acela de proasăt care mă înnebunește la culme.

Dacă nu aș știi, aș crede că fugi din pat în fiecare dimineață să faci duș. Dar știu mai bine. Știu că nu ai pleca să faci duș fără mine. Fiecare dimineață începe cu aceeași îmbrățișare, eu udă de vise și de o excitare continuă atunci când simt mâinile tale cum mă strâng și mă lipesc de tine.

Mă întreb dacă-mi doresc cafea la fel de mult cum îmi doresc să te simt înainte de a deschide ochii cu totul. Mă frec de tine încet și simt că te-ai trezit cel puțin la fel de pofticios ca mine. 

Am făcut eu ceva în viața asta, să merit pe cineva atât de pofticios. Pentru asta, pentru orgasmele din fiecare dimineață, am să te recompensez frumos cu înghețată în cafea. 

Am să pun puțină înghețată, să plutească prin cafeaua aburindă. Așa se va răci puțin cafeaua, va pluti înghețata puțin și aburii cafelei vor ieși flămânzi din cană. Vor ieși flămânzi din cană așa cum scoți orgasmele din mine printr-o simplă atingere banală. 

Flămânzeala noastră se poate transpune ca în poftele unui copil pentru dulciuri. Nu ne săturăm de trupurile noastre, de cafelele din fiecare dimineață și cina pe care o servim pe post de mic dejun. 

Ne-am putea hrăni doar din orgasme, dacă nu ni-ar chiorăi mațele uneori.

Măcar mă lași să fumez în pat.

Mă lași să îmi aprind țigara în timp ce tu intri încet în mine. Ai simțit umezeala langă tine, iar apoi, ca și câinele lui Pavlov, ai venit salivând și intrând cu poftă. Să auzi geamătul, să simți arcuirea, să vezi cum țigara aceea aprinsă are primul și ultimul ei fum. 

Mă lipești de tine și nu te oprești până când mâinile tale nu mă savurează la fel de mult ca lucrul care-mi umple umezeala și pofta. Aș vrea să mă mișc, dar mă imobilizezi. Ești egoist în această dimineață. Vrei toate orgasmele doar pentru tine. Atât ale mele – cât și ale tale.

Te simt cum te miști tot mai rapid, simt corpul cum mi se umple de căldură, aș vrea să mă mișc, să mă mângâi, să te sărut. Dar nu am cum. Simt orgasmul cum vine puternic iar corpul meu începe să tremure de plăcere. Dar tu te oprești brusc.

Adori să îmi faci orgasmele să aștepte la ușa orgasmului tău. 

erotic24.ro

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post In era orgasmelor virtuale
Next post Cand astepti placerea

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: