Loading . . .
Regatul Orgasmelor (partea 1)

Regatul Orgasmelor (partea 1)

Munții sunt construiți de așternuturi care ajung să alunece pe oriunde. Pernele care delimitau zona de somn au căzut de mult pe jos, iar casa arată de parcă tocmai a fost un taifun. Este posibil ca așa să arate, un contur al unui regat în care Orgasmele sunt pe un loc de cinste. Un tron al gemetelor, al strigătelor, al corpurilor care tremură în fiecare moment. Aburii cafelei iau formele unor gemete, pentru că orice onomatopee pot să preia formele plăcerilor. Siluete umede se văd pe orice ar fi putut să fie aburit: geamuri, oglinzi, faianță.

Urmele picioarelor goale prin casă se vede printre scrumul de țigară scăpat pe jos. Fugăritul prin casă fără să dai foc la casă sau să transformi sexul într-o scrumieră, aduce toată casa într-un mic dezastru.

Cumva îți imaginezi întotdeauna, cuibușorul de nebunii ca fiind o zonă cu perne, inimioare și lumânări parfumate. Adevărul este că totul este aruncat pe jos, din pofta noastră de a ne înfrupta unul din altul. Nu reușim să stăm prea mult îmbrăcați așa că am renunțat de mult să mai purtăm haine. Umblatul goi prin casă combinat cu fumat și transpirația orgasmelor, face aerisitul des mult mai necesar. Mirosul greoi de sex combinat cu prăjeală și fum de țigară nu transformă deloc acest regat într-un vis erotic al unor prințese.

Realitatea este diferită atunci când jumătate din mobila pe care ne-am cățărat noi, are urmele noastre. Ne-a văzut și auzit probabil toată lumea, iar vecinii speră că suntem un cuplu de îndrăgostiți care se va sătura să facă sex ca nebunii.

Într-un regat de Orgasme, realitatea sexualitîții nu mai stă ascunsă între cearșafuri și poziția misionarului. Cei patru pereți ai casei sunt martorii pozelor de pe telefon, statusurilor de pe rețele sociale cu picioare goale. Vibratoare și alte jucării care stau pe jos, șervețele, urme de picioare. Buci goale pe pervaz. Înghețată la prânz și-o corbică la cină. Pete de cafea pe chiloți pentru că ai încercat să o îndulcești în alte forme. Urme de palme pe oglindă – dar măcar am reușit să nu o spargem. Muzica dată tare multe ore, ca să nu mai chinuim vecinii. Hainele nu mai sunt deloc necesare, ce noroc pe noi, că nu ne vede nimeni…

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Sase!
Next post Stai aici si povesteste-mi

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: