Loading . . .
In bratele tale

In bratele tale

Cumva, în tot valul care mă încpnjoară, toți munții de negare pe care i-am construit de-a lungul timpului în jurul meu. Noi doi, o înghețată și zâmbetul tău în timp ce mă săruți. Cafeaua e la pat ca în fiecare zi, dar cumva iar am reușit să o vărsăm în pat.

Lasă-măăăăă, te roooog…

Dar ajung să râd și să mă încolăcesc în brațele tale. Chiar nu știu cum fac, de ce și care este înțelesul adevărat în toată povestea asta. Cert este că încep să fiu tot mai convinsă că noi suntem predestinați. Într-o eră a cuvintelor, un autor cu un condei după ureche, ar fi studiat toată pasiunea noastră. Ar fi scris foarte multe romane despre noi, despre cum ne-o tragem flămânzi. Ne futem de parcă nu există ziua de mâine. Ne sărutăm ca și cum respiratul ar depinde de buzele noastre care se întâlnesc.

Era cuvintelor și a pasiunii noastre, acum este amestecată în găluște de înghețată care scapă pe lângă linngură pe pijamale și pe cearșaf. Cearșaful nostru.

Mă întorc în brațele tale, tânjind după ceva ce nu pare că am nicăieri altundeva. Liniștea pe care mi-o oferi și siguranța pe care o am în brațele tale, face tot ceea ce este în jurul meu să dispară. Apoi, pula ta flămândă îmi amintește de ce iubesc să mă fut așa de mult. Cât de mult tânjesc să te simt în mine în fiecare secundă, tot mai adânc și mai tare.

Coboară iubite, între picioarele mele și linge-mă până când îți amorțește limba. să ieși de acolo doar când vezi că mai am puțin și leșin de plăcere. Să te ridici de acolo și apoi să intri flămând în mine. Să mă simți cum explodez strângându-te și mulându-mă după tine. Transformându-mi tot corpul într-o strânsoare din care nu vreau să te las să evadezi prea curând.

În brațele tale mă simt în largul meu, în brațele tale nu mă pot sătura de nimic. De nimic din ceea ce înseamnă să fiu eu sau ceea ce mă face să nu mă opresc din scris.

Îți mulțumesc că mă primești înapoi de fiecare dată!

2 thoughts on “0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Fet Boutique, sau cum sa te inspiri
Next post Sase!

Arhiva

Categories