Loading . . .
Sunt femei care simt si femei care se fut – Partea a 2-a

Sunt femei care simt si femei care se fut – Partea a 2-a

Partea întâi este aici

Futaiul, dragostea asta sexuală, este ceva atât de carnal între doi oameni. Lipsa pasiunii și a foamei nebune după celălalt. Să-i simți pielea…

Să-ți simt respirația cum îmi suflă părul de pe gât, în timp ce mă muști ușor de umăr. Îmi spui: Nu mai fuma în chiloți pe geam, iar eu îți râd în nas. Naivule, în toată ceața asta, nu-mi va vedea nimeni în afară de tine goliciunea. Râdem amândoi iar eu las țigara să se fumeze în scrumiera de pe pervaz. Îți sar în brate flămândă și ne săturăm ca adolescenții care acum au descoperi sărutul cu limba. Uneori, te descopăr parcă pentru prima oară, chiar dacă fac asta a mia oară în brațele tale. Mă topesc de la un salt în brațele tale, mă ud toată și tremur de plăcere doar când îți simt buzele umede și răcoroase că-mi sărută pleoapele obosite și cearcănele adâncite în obraz de la multitudinea de nopți pierdute brambura

~ o ~

Nopțile lângă tine nu se simt pierdute niciodată. Putem să stăm și să facem nimic, să zacem goi mângâindu-ne uneori doar, privind tavanul și imaginându-ne cum fac oamenii Amish sex, cum își acceptă ei viața sexuală, chiar și în scopul procreeri. Doar în acel scop. Iar apoi, în mijlocul discuției, te intinzi și mă muști flămând de-o labie. Pe bune? Te privesc râzând în hohote, iar tu te înfurii și mă muști de sfârc ca răspuns.

Până aici ți-a fost flămându-le, ce crezi, că eu sunt o fată d-aia care acceptă așa, mușcături pe oriunde?

Mă uit urât la tine și-ți văd fața inocentă și cheful de joacă, pofta din vene.

Ne sărutăm iar ca nebunii și nu mai știm apoi despre ce vorbeam.

~ o ~

Ai ars cafeaua. Cine sărăcia arde cafeaua la filtru? Nu ai fiert-o prea mult, nu, ai ars-o, ca o prăjitură. Nici tu nu știi ce a vrut să facă autorul, cert este că eu beau acum o licoare cu gust de arsură. Dulce arsură cu scorțișoară, c-ai încercat tu s-o dregi cu zahăr și condimente. Mă săruți peste tot în timp ce mă momești cu cafeaua. Îmi trezești întâi pofta de viață, pofta de tine, cafeaua e pe mai târziu.

Ideal era să mă obosești și să nu mai vreau să beau cafeaua.

Dar zâmbetul tău, combinat cu orgasmele și carnalitatea noastră, mă fac să mă ridic dn pat și să fac eu altă cafea.

Dar cu asta ce facem? Îmi spui privind vinovat spre halca imensă de cafea neagră și arsă aburindă

Las-o acolo, o dreg eu mai târziu, mănânci tu prăjitură cu cafea arsă, să dea Sfântu să nu spui că-i bună și să te aud că are gust de ars!

Mă fugărești prin casă să mă muști de fund. Dacă știam că te fascinează atât de mult fundul meu, nu-mi luam câine.

~ o ~

Futaiul nu se rezumă la orgasme, orgasme pot să-mi dau și singură. Futaiul ăsta bestial, se rezumă la artificiile din creier, la felul în care transformi toată carnalitatea asta dintre noi, de la un futai slab și rapid de care n-o să ne amintim niciunul – la pasiunea flămândă de a ne avea și nu doar în orgasme. Aici simți, prin fiecare orgasm, îmbrățișare și sărut, care femei simt și care se fut.

7 thoughts on “0

 1. Sincer,când te citesc ,mă intreb dacă chiar există asemenea femei. Din ce am văzut si trăit în ultima vreme ,relatiile se îndreaptă mai mult spre interes si mai puțin spre plăcere pură.

  1. @Nicusor, da femeile ca mine exista 🙂 chiar daca este greu de crezut

 2. da cred ca exista femei ca tine ,dar sunteti greu de gasit ,pentru ca majoritatea urmaresc altceva.
  si eu mai caut…..

 3. buna dimineata

  ti-am citit postarile cu “sunt femei care simt si femei care se fut”. si crede-ma ca un barbat NU e capabil sa inteleaga ceea ce ai scris si NU poate intelege o femeie in general. ca sa poata aibe o idee trebuie sa fie ca mine. eu abia cand am devenit femeie pentru alti barbate, am inteles care este adevarata natura a barbatului, care sunt nevoile lui. sunt extreme de putini care SIMT si care DARUIESC. despre mine pot spune ca am inceput sa fac intr-adevar DRAGOSTE cu o femeie abia decand am devenit bisexual pasiv. ca sa simt frumusetea femeii trebuie sa simt pe propia piele ce inseamna a fi femeie. acesta e motivul pentru care stimez si respect femeia si ii accept superioritatea si ca sa devin un OM mai bun trebuie doar sa ma feminizez mai mult.

  dar acuma se naste intrebarea, ce femeie ma mai vrea langa ea cand si eu SIMT ca o femeie?

  cu respect si consideratie

  1. @Amalia sa stii ca sunt femei care sunt deschise la multe lucruri, inclusiv la barbati care se simt in pielea lor ca o femeie si isi doresc sa fie impartiti si sa se bucure atat de o femeie cat si de un barbat pentru a putea simti implinirea sexuala si sufleteasca suprema. Nu va fi usor sa o gasesti, este un drum anevoios, dar, cred ca merita.

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post The Andrei
Next post Cutremure in Ardeal

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: