Loading . . .
Urcand pe scarile placerii

Urcand pe scarile placerii

~o~

Da…fund și scări e ce mi doresc … un nou fetish al meu sunt scările

Te-am simțit cum îmi privești fundul. Ah, dacă te-aș fi crezut din prima. Îți simțeam privirea cum îmi urmărește fundul. Ochii tăi mâncau fiecare centimetru al posteriorului meu. Îmi imaginam cum arăți, îmi imaginam cum îmi ridici fusta cu dinții, îți lipești mâinile de fundul eu, îmi îndepărtezi bucile și îți adâncești limba în mine. Așa. De nicăieri. Adânc cu limba, direct în mine.

M-ar împiedica asta pe scări, m-ar face să gem de plăcere. M-ar face să vreau să mă las cu fundul peste fața ta și să ignor cu totul faptul că suntem pe niște scări. Mă urc pe fața ta  ca să simt mai ușor cum se potrivește limba ta cu mine. Minunile pe care știe să le facă.

Știi, dacă stau pe fața ta, îmi va fi imposibil să vă cum arăți. Rămâi astfel un străin care, pentru un moment, se adâncește cu limba în mine. Mă fute cu limba și profită de tot peisajul pe care îl ofer – așa, stând pe fața lui.

Ce nu e să-ți placă de la un străin care te face să picuri de plăcere și să-ți arcuiești spatele doar prin privirea care se conturează pe fundul tău. O simți cum arde. Arde la fel de tare ca și limba care mă devorează nesătulă. Nici nu știe încotro să o apuce mai repede, nici nu știe ce să sugă, unde să se adâncească, ce să lingă sau să deguste.

Străine, când mă voi ridica de pe fața ta, am să plec să mă bucur de scările acestea. Tu și toată plăcerea mea care se va scurge pe fața ta vețti rămâne doar o amintire a unui orgasm pe scări.

Îmi place felul în care limba ta se simte atunci când întră în mine. E rece de parcă tocmai ai mâncat o înghețată. E umedă, dar nu mai umedă decât mine. E pofticioasă, dar nu doar limba ta e așa. Observ umflătura ta din pantaloni de poftă. M-aș înfige și eu în ea, dar astea sunt scările orgasului meu, nu ale orgasmelor noastre

~o~

Mi se scoala numai cand e liftul stricat cand stiu ca am de urcat 873947 de scări

Detest din suflet să urc scările cu bagajele în mână. Mă simt ca într-un secol îndepărtat, un secol când oamenii făceau blocuri fără lift. Nu înțeleg de ce oamenii adoră să se plibe pe scări. Ai auzit de nebunii ăia care se plimbă pe scări, fug pe ele pentru maraton. Ca nebunele alea care fug pe tocuri. E nesănătos și primejdios. Detest să urc o tonă de scări la fel de mult cum detest cafeaua cu zahar dimineața.

Te văd stând pe casa scării și fumând o țigară. Lasă dracului țigara aia și oferă-te să mă ajuți cu bagajele, ce fel de bărbat ești, nu vezi că mă chinui ca dracu. Am bagaje, sunt scări, m-am mutat la mama naibii la etaj fără vreo șansă de a ajunge fără lift și cu bagaje. Ce crezi, că astăzi este ziua de gantere? Dar nu, nuuu, tu privești fututele alea de trepte și nici măcar nu-mi dai atenție, când urc pe lângă tine bombănind sub nas.

Ce ciudat, ce drăguț, ce intrigant!

~o~

Îți dai seama ce compliment ți-am făcut dacă te-am pus mai sus de scări….te-am pus mai sus de scări…ce frumos sună 🙂

Am fugit unul de altul și ne-am îpiedicat în cel mai imposibil loc. Locul unde nu s-ar gândi nimeni că două persoane s-ar putea îpiedica. Ne-am împiedicat în orgasmele și poftele noastre reciproce. Futaiurile noastre au la fel de multă pasiune ca un maratonist care își dorește să ajungă la linia de finish.

Doar că noi nu ne dorim să ajungem nicăieri. Noi știm că linia de finish este doar momentul în care leșinăm de somn de la toate prostiile pe care le-am făcut. Te mușc de buză, mă săruți ușor. Cafeaua se varsă iar pe jos pentru că m-ai strâns prea tare în brațe. Mă ridici și mă lași să alunec în tine. Perfecți și potriviți ca întotdeauna. Tu veșnic sculat, eu veșnic udă. Nesătuli de tot ce ne înconjoară, încercând să ajungem în toate locurile în care mulți nici nu au îndrăznit să ajungă.

Drumul spre orgasm are scări înguste. Înguste așa cum te plângi tu uneori, tachinându-mă, că sunt eu. Lungi, ala cum e pula ta atunci când intră pofticioasă în mine. Drumul e anevoios, trebuie să mergi pe el de multe ori, să ajungi să cunoști fiecare treaptă, fiecare centimetru al corpului. Mă cunoști la fel de bine cum te cunoști pe tine. O privire aruncată de tine va reuși să mă facă la fel de umedă ca o zi de priăvară în care îți dorești să se termine calvarul și să plouă. Deșertul ar dori una ca mine, iar frigidele ar fi invidioase. Oh, câți bani de lubrifiante am salvat eu dându-i, ca o nesătulă, pe țigări și beri.

Dă-mi o bere iubitule și scoate și rom-ul din congelator. Haide să be puțin și să ne distrăm. Știu că vei începe să aluneci la picioarele mele și să mă masezi, ca după o zi foarte lungă. Știu că totul se va sfârși prin a încerca să nu mai vărsăm băuturile în pat și să ne săturăm unul de altul. Adevărul este, că atunci când futaiurile sunt atât de dese, este foarte greu să vrei să te saturi de ele.

Știi care e cel ai are drog?

Orgasmul.

One thought on “0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Alice, povestea picaturii pierdute
Next post Maneaua orgasmelor mele

Arhiva

Categories