Loading . . .
Zorii zilei

Zorii zilei

Diminețile sunt cele mai ciudate momente ale mele. Uneori mă ia dimineața prin surprindere. În mijlocul nopții, întunericul începe să se risipe, la fel ca somnul la mirosul cafelei.

Alteori, surprinderea mea este faptul că dimineața a dispărut în timp ce dormeam. Este un prânz mai lung, care se termină mult mai repede.

Suntem dependenți de lumina soarelui, de cafelele, de device-uri care ne pun la curent cu ce s-a mai întâmplat în jurul nostru. De atingerea celui de lângă tine, la zâmbete, la capra vecinului. Diminețile sunt lucrul care decide cel mai devreme cum va fi ziua care urmează.

Citatele motivaționale sunt cele care ridică moralul celor mai mulți oameni, dar eu nu sunt cei mai mulți oameni. Eu sunt cea care funcționează pe un alt sistem complet diferit. Mă trezește atingerea ta dimineața. Atingerea ta care îmi caută corpul prin pat și mă trage aproape. O răsuflare care-mi spune clar, că dimineața a venit. A venit sub orice formă ar fi ea, a venit sub orice oră ar fi. Asta este mai puțin important. Cel mai important este, felul în care trezirea începe, încă din momentul în care știi că te-ai trezit, dar încă nu ai deschis ochii.

Mâinile încep să se plimbe peste mine, chiar dacă ochii încă nu s-au deschis. Te simt cum mă tragi aproape de tine, iar mâinile tale îmi prind sânii și mă strâng aproape de tine. Este atât de plăcut să te simt așa dimineața. Mă împing cu fundul în tine, ca să mă asigur că te-ai trezit cu pofta cu care cred eu că te-ai trezit. Buzele tale îmi ating ceafa și coboară ușor pe spate.

Asta era confirmarea de care aveam nevoie, confirmarea că trezirea mea din această dimineață va fi exact așa cum m-am obișnuit. Între gâfâieli și cu orgasme. Totul înainte de cafea.

Simt cum mă ud chiar înainte de a coborâ cu mâinile la mine-ntre picioare și de a mă provoca mai tare. Mă întorc spre tine și sărutările încep să curgă de la buze în jos, pe gât. Pe corpul semi adormit care dorește o trezire care să-l facă să tremure.

Buzele tale sunt atât de umede încât aș putea spune că ești mai umed decât mine. Fiecare atingere a ta mă face să gem de plăcere, printre sărutări și mângâieri care mă lipesc mai tare de mine.

Te simt cum intri, fără nicio problemă. Am poftele atât de mari încât nici nu trebuie să ne mai ghidăm. Trebuie doar să îmi desfac ușor picioarele și să te primesc. Am un orgasm instant în momentul în care ai intrat de tot. Mă excită atât de tare să te simt tare în interiorul meu, încât simt că mă topesc cu fiecare centimetru.

Mișcările tale lente, aduc cu ele gâfâieli și șoapte care ne fac pe amândoi mai pofticioși.

Cine ar fi crezut că există atâta energie înainte de cafea?

Nu îți place să te oprești până când nu epuizezi absolut toate orgasmele pe care le am, până când simți că gâfâi de parcă nu mai am energie să fac față la încă un orgasm. M-am prelins de plăcere pe cearșaf, picur cu picur, plăcere pe care ai construit-o cu fiecare mișcare în interiorul meu și cu fiecare atingere pe corpul meu.

Cum să nu ador trezirile dimineața astfel?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Fericirea are forma unui orgasm
Next post Cândva

Arhiva

Categories