Loading . . .
atingeri si umbre

atingeri si umbre

Întunericul complet nu m-a fascinat niciodată. Cu toate că am descoperit de-a lungul timpului că ajută la dispariția inhibițiilor care au mai rămas atunci când hainele dispar. De cele mai multe ori, singura lumină care vine să anime curiozitatea corpurilor goale este cea de afara. Eh, oare chiar contează cine vede și cât vede în negura plăcerilor?

De ce te uiți străine pe geamurile vecinilor care se bucură de intimitatea întunericului? Vezi tu mai mult decât niște umbre care se preling pe pereți? Iar dacă da, ce vezi tu mai precis?

Îmi plac umbrele și reflexiile plăcerilor noastre. Să știi că uneori mă găsesc privind reflexiile noastre în momente de plăcere și nu pot decât să mă adâncesc mai tare în toată plăcerea din jurul nostru. Simt cum fiecare colț al corpului meu vrea mai mult din tine. Plăcerea noastră șiroiește pe așternuturi, se reflectă în umbrele luminilor de afară, printre frunzele de pe tavan, sunt corpuri care se împreunează în sărutări care nu se mai termină.

Buzele tale pe gâtul meu, care coboară flămânde întotdeauna. Îți simt respirația fierbinte, tot ce mai reușesc este să-mi arcuiesc corpul să înțelegi, să vezi, să simți cât de mult tânjesc după fiecare atingere și sărutare a ta. Vreau să mă devorezi cu aceeași pofta cu care vreau să te devorez, dar oare putem amândoi să profităm de același val de plăcere în același timp. Nu cumva unul dintre noi se va opri să se bucure de moment? Dar asta nu este deloc o problemă. Plăcerea este între noi ca să ne bucurăm de ea, nu este niciun concurs pentru cine are cel mai mare și mai puternic val de plăcere, principalul este să ne simțim bine și să ne pierdem unul în celălalt.

Dar foamea mea de tine, acesta este un lucru pe care nu cred ca am cuvintele la îndemână să explic. Toate cuvintele din lume nu pot să exprime sentimentul acela pe care-l am atunci când mă atingi și simt că totul în jurul meu dispare. Timpul se oprește într-un fel foarte ciudat și nimic, dar nimic nu pare să fie mai important decât gemetele noastre care se aud și pielea care se bucură de fiecare atingere și sărutare. Corpurile arcuite și transpirate care se lipesc unul de altul și se contopesc într-o sărutare adâncă. Gâfâielile în goana pentru orgasmul suprem care atunci când vine pare că nu se mai oprește. Totul se contopește în umbrele din jurul nostru, în negura serii și în mirosul de plăcere care rămâne în jurul nostru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Monstri rupti din ganduri
Next post Răspunsuri așteptate de prea mult timp

Arhiva

Categories