Loading . . .
Riduri

Riduri

Ai observat cum pe măsură ce trece timpul, viața își lasă amprenta pe tine? Indiferent ce ai vrea sau ce ai încerca să faci, nu poți evita ca fiecare moment al vieții tale, fie că e vorba despre fericire sau despre tristețe, ele vor lăsa o amprentă asupra ta. Nu mă refer acum la toate amintirile alea care te vor răscoli, fie bune sau rele. Nici la momentele pe care ți le dorești să le fi făcut altfel. Trecutul rămâne acolo, impregnat în amintiri. Pe unele le uiți, unele ai vrea să le uiți dar nu reușești pentru că te răscolesc la infinit. Uiți de altfel să te bucuri de amintirile alea frumoase, care sunt în fapt – singurele care contează.

Ridurile fericirii se pot citi cel mai bine pe chip. Ochii și obrajii spun cel mai bine de câte ori ai zâmbit, pentru că orice ai face, acolo se vor săpa fiecare moment frumos.

Zâmbetul primului sărut.

Zâmbetul primei cafele împreună.

Zâmbetul pe care îl ai atunci când vezi că și celălalt zâmbește.

Prima excursie împreună.

Momentul în care te strânge în brațe, orice s-ar întâmpla.

Importanța să știi că ai pe cineva întotdeauna acolo lângă tine să te facă să zâmbești este imensă, iar acest lucru e frumos să se vadă în ridurile de expresie pe care le-ați construit împreună.

De ce te blochezi în trecut și în planurile unui viitor atât de îndepărtat încât nu știi exact când vei ajunge acolo? De ce nu te bucuri de prezent și de fiecare îmbrățișare și sărut care-ți face inima să salte. Care îți pune zâmbetul pe buze orice s-ar întâmpla. Oricât de grea ar fi ziua, atunci când buzele tale se întâlnesc cu ale mele și se unesc într-un sărut imens și umed, zâmbetul meu se simte și pornește zâmbetul tău. Astea împreună ne vor spune peste ani, cât de frumos este să ne petrecem viața și momentele frumoase împreună.

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Sub zero grade
Next post La Multi Ani, MIE!!!!

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: