Loading . . .
Sub zero grade

Sub zero grade

Aerul pare să transforme fiecare respirație a mea într-un nor de abur. Suntem o mare de aburi care iese din noi, în frigul dimineții. Îmbrăcați ca niște eschimosi, ne vedem de viață adânciți în propriile gânduri. Adânciți în regretele zilei de ieri și zâmbetul din colțul gurii pentru plăcerea din noapte care ne face să mergem mai departe încă o zi.

Iată-mă, plimbându-mă în frigul dimineții, fără un scop anume, dar aburii aceștia care-mi ies din corp par să fie ceva ce mă relaxează și-mi fac ordine în toate gândurile care-mi dau târcoale atâtea momente din zi. Trebuie să învăț să apreciez (iar) momentul în care rămân cu ele și le dau viață în nemurirea internetului, pentru că atâta vreme, acesta a fost felul în care m-am eliberat de toate lucrurile astea, fără să le mai adun în mine.

Jurnalul este altceva, dar gândurile frumoase trebuie să fie împărtășite cu cei din jur. Lumea asta devine mult prea neagra pentru a rămâne încărcați doar cu lucrurile nasoale care se întâmplă, este momentul să ne bucurăm de lucrurile frumoase, care ne umplu de sperață și plăcere în fiecare moment al nostru. Să nu uităm să zâmbim la frigul dimineții și să ne bucurăm de amintirile care ne dau putere în soarele rece care se oprește în chip.

Soarele vine cu razele lui, dar e prea frig ca toată căldura asta să ajungă la mine. Simt în răcoarea dimineții cum sărutările tale devin niște statui de frig pe chipul meu. Corpul meu își amintește foarte bine toate atingerile și sărutările tale. Atât pe cele de azi dimineață, cât și pe cele de aseară.

Când simt cum mâinile tale se încolăcesc în jurul corpului meu, știu că timpul se oprește iar eu mă pot pierde în îmbrățișarea ta. Corpul tău cald mă face să mă simt mult mai confortabil, atingerea ta mă umple de căldură. Simt buzele tale cum se plimbă flămânde pe mine. Gâtul meu și umezeala lor, cobori pe umăr și nu pot decât să mă lipesc de tine și să-mi doresc să te sărut până când avem amândoi nevoie de o gură de aer.

Sărutările tale mă topesc lipindu-mă de corpul tău. Știu, e un pleonasm să spun asta, dar simt cum mă preling în atingerile tale, dorindu-mi mai mult și mai puternic, mai intens în fiecare secundă. Atunci când mâinile tale se plimbă pe corpul meu, dorind să exploateze fiecare moment, simt cum raiul devine un loc în jurul nostru. Timpul s-a oprit de mult, dar plăcerea care începe să prindă aripi în sărutările noastre nu.

Buzele tale umede se preling pe drumul pe care mângâierile tale l-au început. e momentul în care nu știu dacă să te las să mă savurezi și să mă bucur de moment, sau să încep să mă înfrupt și eu din tine. Confuzia asta îmi ia mințile pentru un moment, pentru că am o fracțiune de secundă în care mă deconectez pentru a mă gândi la asta. Este absolut incorect față de tine să mă deconectez în acest fel, dar parcă ai simțit că plec altundeva – undeva unde nu e timpul atât de oprit, pentru că buzele tale ajung la sfârcurile mele, iar asta îmi scapă un scâșnet de plăcere.

De această dată, te voi lăsa să mă savurezi cu fiecare centimetru pe care vor buzele tale să mă devoreze. De data asta, mă voi lăsa pe mâinile tale și voi savura fiecare atingere care mă face să mă preling pe lângă tine. Data viitoare, voi reveni și eu cu mai mult, să fac plăcerea ta să fie mai mult decât hrănirea din toată plăcerea pe care mi-o dai mie.

Mâinile tale savurează fiecare parte din mine, iar buzele tale acoperă limba care face cercuri în jurul sfârcurilor mele flămânde. Corpul meu este plin de plăcere și de căldură, iar tu observi cum mă preling de plăcere atunci când ajungi între picioarele mele și vezi că mă scurg constant de plăcere.

Nu ai nevoie de nicio altă confirmare că absolut tot ce ține de tine îmi creează o plăcere imensă. Mă faci să mă topesc iar asta se vede după cum mă preling, după toată excitarea pe care o simți. Îți vei încreți degetele de la umezeală, dacă joaca ta între picioarele mele nu se oprește. Dar știu, simt după cum mă muști încet de sfârcuri și după cum degetele tale alunecă în mine, că vrei să mă transformi într-un lac de plăcere. E meritul tău iar eu mă voi bucura de fiecare secundă din asta.

Gemetele mele ar fi bine să nu trezească toți vecinii, dar le ascund cu greu. Degetele tale împing și orgasmele mele se preling pe mâna ta. Gura ta flămândă nu se satură cu nimic, iar buzele mele tânjesc după buzele tale acum. Mă săruți exact în momentul în care un țipăt de plăcere stă să iasă, iar el în schimb se încolăcește în limba ta și îmi relaxează corpul, iar toată plăcerea udă patul nostru.

Amintirea asta îmi încălzește corpul, iar la temperatura de afară, simt cum radiez plăcerea în jurul meu. Simt cum ies aburii din fiecare centimetru al corpului meu, pentru că nu mă pot opri să nu mă gândesc și să nu savurez la infinit fiecare moment pe care îl petrecem împreună. Fiecare secundă în care mă faci să mă preling de plăcere pe degetele tale. E ciudat cum te hrănești din plăcerea mea, iar eu mă hrănesc din plăcerea ta. Plăcerile noastre se întrepătrund și formează un val de aburi în gradele care scad sub zero, dar în același timp, îmi îngheață zâmbetul orgasmelor pe chip.

*sursa poza jillwellingtonphotography

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Un alt moment, o altă poveste
Next post Riduri

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: