Loading . . .
Fericirea are forma unui orgasm

Fericirea are forma unui orgasm

Adevărul este că există îndoieli chiar și atunci când vine vorba despre inspirație. În special când vine vorba despre inspirație. Cuvintele trebuie să se plimbe, pe tastatură și prin minte, formând metafore și descrieri care să te facă să zâmbești încă de la primele litere.

Dar lucrurile nu stau întotdeauna așa cum ne dorim, în special la capitolul inspirație. Lucrurile stau diferit pentru că inspirația funcționează diferit pentru fiecare dintre noi.

Dar nu despre asta vorbim aici. Nu vorbim despre felul în care imaginația și inspirația funcționează pentru fiecare dintre noi. Nici despre fricile pe care le ascund în jurnale puse strategic între cărți în bibliotecă. Aici este vorba, doar despre noi doi. Despre momentele noastre.

Despre momentul în care simt cum mâinile tale mă îmbrățișează și mă moleșesc de poftă la tine în brațe. Mă transform într-o mică baltă de poftă, lipită de tine, ascultându-ți respirația pe ceafa mea. Sărutările tale vor avea grijă să îmi facă spatele să se arcuiască. Vei avea grijă să nu lași vreo parte care să se simtă neglijată.

Îți place să mă alinți, iar eu nu am să mă plâng de alinturile pe care mi le oferi.

Probabil că fiecare îl alintă pe celălalt în alte feluri. Felul tău de a mă alinta, dându-mi atenție centimetru cu centimetru, sărut cu sărut, până când mă preling la tine în așternuturi. Îți simt corpul aproape de mine, tremurăm amândoi de plăcere și nerăbdare.

Poate că suntem prea nesătuli de orgasmele care urmează să ne întipărească un zâmbet pe chipuri. Atingerile tale mă fac să îmi doresc ca totul să continue restul nopții, fără să ne oprim. Să respirăm plăcerea în timp ce orgasmele curg. Să te simt cum intri flămând, cum timid îmi mângâi spatele. Mâna ta se plimbă pe la mine prin păr, iar eu am să îmi împing capul spre ea, ca să mă prinzi ușor de păr. Gemetele mele la fiecare atingere care mă excită mai tare au rezultatul de a se transforma în următoarele secunde în valuri de orgasme.

Excepționale sunt momentele noastre.

Orgasmele sunt doar alte metode prin care mă faci să zâmbesc mult.

Mă lipesc de corpul tău, suntem amândoi epuizați, chiar dacă simt că nu mai am energie nici să clipesc, îmi vine să o iau de la capăt în secunda următoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Rabdare
Next post Zorii zilei

Arhiva

Categories