Loading . . .

Visul unei nopti de … vara ?

“de multe ori ma trezesc ca ratacesc spre ale amintirilor carari, cu sufletul înfipt în nori ce-mi deseneaza aripi si îmi soptesc: chiar ai crezut ca poti sa zbori? Asa ca mintea zboara la vremuri bune, demult apuse, la vorbe spuse fara cuget ce încep sa doara, iara si iara, îmi navalesc în minte cuvinte ce îmi spuneau : copile ia aminte, privirea ei te minte!”

Si a mintit, pentru a n+k oara a mintit. Si a durut, pentru ca întotdeauna doare la fel de tare. Ma rascoleste înca amintirea acelui noi care ma facea sa ma simt fericita. Chiar nu voi gasi pe cineva care sa fie exact ca tine dar care sa ma iubeasca? Ai dreptate când spui ca inima îmi strapunge sufletul atunci când ma suni.

M-ai sunat.Ma vrei a ta. Ti-ai amintit cât de multe ai pierdut, Ti-ai amintit tot. Acel sex nebun în masina, când trupul meu fremata iar eu muream de cald. Nu ma puteam controla iar orgasmul meu era atât de intens încât am ramas multe minute tremurând la tine în brate. ce rost mai au toate astea? Ce rost are ceva serios acum, între mine si tine? Tu împarti aceeasi perna cu ea de un an, sau doi? Iar eu… As fi iar a cincea roata, la rubin. heheee

Nu o face cum îti place, nu-i asa? Pun pariu ca nu are grija de pula ta asa cum aveam eu, nu o saruta cu pasiune si nu e deschisa tuturor tâmpeniilor de poze si filmari la fel ca mine. Sigur nu are o pizda la fel de frumoasa ca a mea, în plus, pe a mea o cheama CLEO. De mult nu ai vszut-o si iti este dor de ea. Vad cum îti musti buzele când îti amintesti de pozele alea.

Adopti iar mutra aia de copil inocent care nu a facut nimic rau în viata asta.Imi ceri sa te las, macar sa o lingi, macar sa îmi mai simti o data, pentru ultima data, gustul, placerea. Sa te las sa ma faci sa freamat, sa-mi dai acel orgasm pe care stii ca mi-l provoci în câteva secunde.

Cu ce rost?

Aa vrea sa ma razbun pentru fiecare  moment în care am crezut ca toate astea sunt reale, ca sunt ale mele. Îmi vei spune ca sunt. Ca au fost, si vor fi întotdeauna. Dar vor fi si ale ei. Poate ca nici asta nu ma deranjeaza atât de mult, dar  nu mai vreau sa te împart. De fapt, nu e de împartit vorba, e vorba de mine, care m-am saturat sa fiu pentru tine, rezerva de câte ori ea nu mai are chef, sau nu stie. Te-am obisnuit prea prost si trebuie sa te dezvat. Asta cred ca o sa ma doara mai mult decât ar putea sa te doara pe tine. Sau nu.

Despre ce saracia era vorba? Ai fost al meu atât de mult timp, încât acum mi se pare atât de ciudat când esti cu ea. Esti lânga mine acum, si ma tii în brate. Vrei sa te primesc înapoi. Nu pot sa o iau de la capat. Îmi promiti ca va fi ultimul orgasm pe care mi-l vei fura.

Ultimul când? În acest minut? În ultimele 10 minute? Sau în relatia asta. Chiar conteaza toate astea?

Da. Teoria spune ca sexul si iubirea sunt strâns legate. Dar noi nu mai avem iubire. Nu stiu daca am avut-o vreodata. Daca toate astea au însemnat mai mult decât egoismul nostru de copii care vor ca totul sa fie al lor. Asta a fost? Sau a fost mai mult. Ridica-te de pe patul meu si misca acasa. Nesimtitule! Te suna aia disperata de 3 ore si eu vreau sa dorm. Am examen dimineata.

1454135

 

2 thoughts on “0

  1. “Ridica-te de pe patul meu si misca acasa. Nesimtitule! Te suna aia disperata de 3 ore si eu vreau sa dorm. Am examen dimineata.” ~ Un final zdruncinator, ca intreaga poveste, de-altfel.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Ti-e dor de mine…
Next post Cum sa ma imbrac?

Arhiva

Categories