Loading . . .

Ti-e dor de mine…

Stiu ca ti-e dor. Stiu ca arunci cu privirea in speranta ca vei afla unde umblu. Nu umblu pe nicaieri, ma gandesc cum sa fac sa mearga totul bine. Ma gandesc cum sa fac sa te multumesc. Sa ai tot ce-ti trebuie ca sa fi mandru de mine. Sa ai tot ce vrei pentru ca sa nu gasesti astfel de lucruri altundeva.

Chiar daca ai impresia ca nu ma gandesc des la tine. O fac! Ma imbrac, ma dezbrac, ma pun la calculator, scriu, ma documentez, fac poze. Fac totul pentru tine. Uneori sunt mai lenesa – nu apuc sa scriu chiar tot timpul asa cum iti doresti dar asta nu inseamna ca nu ma gandesc la tine.

Ai vrea sa stii mai des despre cum ma imbrac pentru tine. Despre cum ma gandesc la tine atunci cand sunt cu el. Despre ce gandesc atunci cand sunt cu tine. Stiu ca iti place sa povestesc despre tine aici. Stiu ca iti place sa afle toata lumea cat de mult ador sa fac dragoste cu tine. Nu te deranjeaza nici macar faptul ca uneori fac dragoste cu femei doar pentru a deveni mai buna pentru tine. Poate ca devin

Uneori iti este dor de mine. Nu sunt atat de activa dar nu vreau sa mai promit ca acest lucru se va remedia. Vreau sa-ti arat ca acest lucru nu va mai exista, drept urmare, nu o sa mai promit si am sa incep sa ma tin de cuvant. Am sa incep sa ma gandesc mai mult la tine, sa te fac multumit si mandru de mine.

Pentru asta stiu ca nu este nevoie sa ma dezbrac, nici sa ma imbrac prea sexy, trebuie doar sa-ti amintesc ce frumos este atunci cand facem lucruri excitante impreuna. Nu-i asa? Dorul de mine va trezi in tine o pasiune care ma incanta. O pasiune care va creea cele mai bestiale partide de sex. Mmmmm abea astept sa-mi arati cat de dor ti-a fost de mine cu adevarat

 

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Profesor de sex – ofer meditatii
Next post Visul unei nopti de … vara ?

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: