Loading . . .

Cum sa ma imbrac?

De cate ori am dileme existentiale la capitolul “cu ce ma imbrac?” imi raspunzi sec “nu-m pasa, oricum le dau jos”. M-am hotarat sa ma razbun. M-am hotarat sa ma razbun cumplit pentru nepasarea ta la dilemele legate de cele prea multe dulapuri pline cu haine pe care le detin.

Mi-am achizitionat un suit. Genul de costum care se da jos doar ca sa faci dus si sa-l pui la spalat. Genul de costum care ascunde toate defectele, scoate sfarcurile in evideta si imi face un corp de invidiat. Il voi ascunde pe sub pantaloni, cizme si camasuta. Ma voi infofoli ca un kinder care abea asteapta sa fie descoperit. Nu stiu daca am sa joc toata parada cu “emotia descoperirii” dar cu siguranta mutra ta va fi un “master card”.

Din momentul in care apar in usa ti se pare ceva ciudat. Nu sunt imbracata asa cum esti obisnuit. Ma bazez pe faptul ca te voi obosi vorbind mult fara sa iti dai seama ca ascund ceva. O sa incep sa aberez plimbandu-ma prin camera si spunand povesti random despre lucruri care nu te intereseaza. Astept sa te pui inapoi la calculator si sa te faci ca ma asculti

– Esti atent?

– Mhm. Spune ca te ascult!

Stiu ca nu ma asculti. Ma vezi in reflexia de la monitor. Profit de asta. mi arunc geaca, papucii si apoi bluza. Iti simt privirea. Te intorci iar chipul tau atunci cand vezi ca pe mine este ceva ce se continua cel putin pana la picioare este de nepretuit. Ma dezbraci repede si ma pui sa fac piruete. Vrei sa ma studiezi cu atentie. Ai o noua jucarie.

De data asta se pare ca a contat cu ce m-am imbracat si nu ma vei mai dezbraca. Se pare ca asta este secretul. Trebuia doar sa iau ceva pe mine care te incita atat de tare incat nu vrei sa-l dai jos. Poate ca pentru unii fantezia suprema e ca ea sa nu aiba chiloti, pentru tine este sa stii ca am toate astea pe mine.

Ador cum ma studiezi atat pe mine, cat si materialul. Modul in care mi se muleaza pe piele, ce imi scoate in evidenta, ce nu. Dar pe data viitoare o sa caut unul care sa-ti permita sa te joci mai mult cu sfarcurile, vad ca asta e singurul lucru care te-a nemultumit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Visul unei nopti de … vara ?
Next post Baiatul saptamanii

Arhiva

Categories