Loading . . .
vara asta se poarta – inghetata

vara asta se poarta – inghetata

Aseara s-a creat o discutie oarecum aprinsa pe tema zapuselii. Adevarul este ca la ce furtuni au fost in ultimele zile, doar zapuseala de dupa furtuna ne lipsea. Stiu, in roman este vorba de linistea de inaintea furtunii, dar aici nu suntem aici sa facem metatexte aberante la teoria rahatului pe bat. Nu, n-am confundat blogurile.

M-am gandit aseara cat de frumos ma admiri. Da, stiu, ma admiri mult timp. Ma admiri in special cand fac mutra aia de copil rasfatat, dau din gene, de preferabil cand nu sunt rimelate, trag de bretele si apoi las capul intr-o parte si spun calm, incet si deloc matait : “Hai sa ne luam o inghetata!”. Stii bine ca mor dupa inghetata, iar vremea asta e perfect favorabila sa mananc una. E poate raiul baietilor ca fetele isi antreneaza limba lingand o inghetata, cand de fapt, poate ar trebui sa fie invers, dar nu prea conteaza. Stiu ca iti place sa ma privesti cand discut cu inghetata la cornet. Eu cu ea vorbim, limba mea se impleteceste frumos in jurul acelei chestii (chiar daca nu exista chestii) reci, menite sa racoreasca orice fiinta care se plange de zapuseala.

Adie usor vantul si eu nu stiu la ce te uiti : la sfarcurile mele care isi anunta prezenta prin bluza sau la mine aberand si uitand de inghetata? Stiam eu ca am un motiv pentru care mi-am luat un tricou deschis la culoare. Este unul din motivele pentru care acum te uiti la mine, unul din lucrurile prin care eu iti atrag atentia, atat tie cat si tuturor tipilor din jurul meu. Iti place sa ma vezi privita, de fapt, mai mult admirata. Iti place sa simti toti acesti ochi din jurul tau, tinta pe noi, pe amandoi, pentru ca eu – fiind langa tine – atrag atentia asupra noastra. Nu vreau sa fiu egoista sa iau totul asupra mea. Nu ar fi un gest prea placut. Din contra.

Reusesc sa ma prostesc gesticuland sa scap inghetata pe mine. Noroc ca nu am dat-o pe jos, ci am pus-o o parte pe tricou o parte pe piele. Rad cu zgomot atragand astfel atentia asupra gestului pe care nu l-am facut voluntar. Pe cuvant! Nu ma crezi? Ia uita-te in ochi mei. Ce? Ah… ce bataie cu inghetata as creea acum.

Seara, te revansezi. Imi torni inghetata peste tot trupul meu care moare de cald, si o papi de pe mine. Iti servesc drept cornet la inghetata. M-ai manjit toata si nu iti pasa. Raceala inghetatei mi-a facut trupul sa tremure, dar limba ta calda cand se plimba pe el, l-a facut sa sfaraie ca in desene animate. Stiu, acum ar fi perfecta o bataie cu inghetata, e prea incinsa atmosfera…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post o imbratisare
Next post Fotograful perfect

Arhiva

Categories