Loading . . .
Fotograful perfect

Fotograful perfect

Cred ca lumea trebuie sa inteleaga importanta pozelor. Da, stiu, ne-am nascut intr-un secol in care toti suntem fotografi daca se poate chiar profesionisti, oricine stie ce e ala un “macro” , are un aparat daca se poate chiar semiprofesionist pe care-l foloseste pe auto, pentru ca, asa cum tocmai spuneam, lumea incepe sa perceapa importanta pozelor.

Am avut un test acum ceva vreme, si m-am hotarat  sa intretin relatii sexuale doar cu baieti care vor poze. Acum, logic ca, atat timp cat eu aveam in target oricefel de baieti fie ca are prietena/nevasta/copii/verisori/etc. Partea masculina a pozelor nu era foarte incantata in momentul in care eu scoteam un aparat care arata destul de profesionist si infiorator, pe cand al meu Harap-Alb este un dulce inocent. *pe bune!*

Cand a venit in discutie adevarul aparatului, faptul ca eu vreau poze. Da. Orice fata vrea sa se simta in atentia obiectivului fie el foto, fie el video. Acesta este unul din motivele pentru care, intr-o joaca erotica, e perfect. E perfect pentru ca scoate din el un fotograf mai mult sau mai putin exceptional. Vrea sa vada tot, sa pozeze tot. Vrea sa prinda curba fundului meu in fata lui, spatele arcuit. Sanii framantati daca se poate de mainile lui, ah, nu se poate, atunci si ale mele sunt bune. Piruete pentru o privire mai bine aruncata. Aparatul pus usor pe self timmer in timp ce el incepe sa imi devoreze usor, usor parti ale corpului care stie ca-s sensibile. Imi musca usor un sfarc pentru a vedea cat de frumos sau de urat fac. Aparatul foto este prietenul cel mai bun in mortalizarea momentelor – in general.

Este destul de excitant de privit si dupa, dupa o zi, dupa o partida nebuna de sex, dupa multe luni. Pozele vor readuce in amintirea si memoria mea, cat si a ta, fiecare moment. Fiecare sarut, fiecare geamat. Fiecare orgasm, fiecare mangaiere. Trupurile noastre vor fi inca flamande si dupa acele poze. Vom vrea sa avem tot ceea ce am avut atunci. Vom vrea sa stim atat de multe, si vom incerca intotdeauna sa prindem poze in ipostaze mai interesante decat am prins. Vom vrea sa impietrim intr-o poza expresia intregului corp atunci cand are un orgasm. Vom vrea sa transpunem intr-o mana de biti toata placerea sexuala pe care am simtit-o.

Fotograful perfect este cel care stie sa prinda intr-un cadru, din greseala, placerea sexuala pe care alti fotografi se chinuie de-a lungul multor filme porno sa o prinda. Este si un dezavantaj faptul ca in fata aparatului foto, o parte din fete se vor preface, dar va fi un role-playing foarte excitant, si este, sa tii un aparat foto in pat. Nu vreau sa sune toate astea ca niste sfaturi sexologice, nu sunt, pentru ca stiu ca tie iti place sa-mi faci poze atunci cand imi devorezi trupul de placere. Pentru ca stiu ca tie iti place sa imi faci poze atunci cand te gust. Pentru ca ne place sa “ne chinuim” sa ne prindem in ipostaze ciudate, si cea mai tare pozitie, si poza, e cea in care arati, ca sunt plina de tine, de placerea ta, de orgasmul tau.

A face dragoste cu fotograful perfect este echivalent cu a face dragoste cu aparatul lui foto, asta, daca stii unde sa pui trepiedul

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post vara asta se poarta – inghetata
Next post Giveaway – stii sa faci un masaj ?

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: