Loading . . .
o imbratisare

o imbratisare

eu ce ma fac? Pe bune? Eu ce ma fac atunci cand bratele tale ajung imprejurul meu si ma strang. Ma strang iar mie imi face placere si inchid ochii lasandu-ma pe spate, simtindu-ti trupul cald langa al meu. Ma sprijini pentru ca asta faci tu. Pentru asta esti tu acolo, sa ma sprijini, sa fii langa mine. Esti acel corp cald de care am nevoie, care ma face sa ma simt aparata. Ai grija de mine si ma alinti. Ma alinti asa cum multe domnisoare si-ar dori din toata inima sa fie alintate. Nu cu diamante scumpe pe care sa le pierd, nici cu haine de firma pe care sa le agat sau sa le dau la prietene, sa-mi ramana mici sau sa nu-mi stea bine. Ma alinti dandu-mi carti, dandu-mi idei, imbratisandu-ma si protejandu-ma in fiecare secunda in care vezi, ca pana si pentru o sutime de fractiune de orice eu am indraznit sa ma simt singura.

Cum sa fac una ca asta ? Cum sa indraznesc sa ma simt singura cand te am langa mine. Pun mana pe tine si te simt. Esti aici. Esti viu. Esti ceea ce am nevoie de prea multe ori. Esti langa mine atunci cand ma trezesc pentru ca te-am meritat atat timp, te-am meritat langa mine si ai reusit sa fi acela la care-i fut nervii la propriu cu tampeniile care-mi trec zinic prin cap. Dar nu. Tu esti mandru de “ce ai acasa”. Tu esti mandru pentru ca stii exact ca eu nu-ti ofer nimic. Nu-ti ofer nimic din ce nu ti-ar putea oferi alta. Tot sex, tot doi sani am si eu. Aratam diferit, doar toti suntem diferiti, dar eu iti ofer exact tot ceea ce iti poate oferi ea : sex si iubire.

La partea cu iubirea am stat cam problematic, pentru ca mi-a trebuit atat de mult timp sa nu mai confund iubirea cu sexul, si sa-mi dau seama ca sexul nebun pe care mi-l doresc eu poate sa fie facubil si daca toata chestia aia se numeste relatie, iar tu esti “iubi” nu “masculul”. Dar ti-ai luat numele in serios inca de la inceput si ai incercat sa ma convingi ca nu esti unul dintre cei care doar ma fute si pleaca. Esti doar unul care ma fute, o face bine, si nu vrea sa plece. vrea sa stea sa-mi ofere tot ce-mi doreste inima. Sa ma faca sa visez si sa vreau sa scriu non-stop. Sa ma faci sa vreau sa plutesc deasupra norilor pe care-i reneaga toata lumea. Sa vreau sa-i spun Rihannei ca aroma de sex in aer este noul meu parfum, si ca da! sunt mandra de asta.

Tu. Doar tu esti cel care-mi devoreaza trupul flamand de experiente. Tu esti cel care ma imbratiseaza facandu-ma sa ma simt protejata si dorita. Tu esti cel care imi spune ca se poate mai mult si mai bine. Tu esti muzul pe care il voi innebuni cu notite. Apoi, va fi altul, sau vei fi tot tu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post uneori curcubeul apare pe cer
Next post vara asta se poarta – inghetata

Arhiva

Categories