Loading . . .

tu vs el

Cumva, cu multe melodrame, tot calmul din lume si cu o durere in suflet (sau ceva de genul) am renunatat la el.

Cumva, cu multa curiozitate si scepticism, te-am intalnit pe tine.

In toata confuzia asta din creierul meu il vreau pe el, apoi te vreau pe tine. Apoi vreau ca tu sa faci ceea ce a facut el din mine, sa ma transformi in ceva ce ar trebui sa fiu dar mi-e frica. Imi dau seama ca sunt absurda. Imi dau seama ca vreau ca tu sa fii tu.

Da. Recunosc. Mi-ar placea sa ma atingi asa cum o facea el, sa avem discutiile astea si toate alea, dar apoi imi dau seama ca de fapt nu e asa. Imi dau seama ca tot calmul si zambetul tau ma linistesc si ma fac sa ma simt, asa cum imi era dor sa ma simt. Imi dau seama ca el ma facea sa ma simt dorita, nu neaparat iubita.

Imi dau seama ca lupta asta exista doar in capul meu si asta doar pentru ca eu nu ma pot hotara. De fapt, hotararea a fost facuta din moment ce eu stau la tine in brate, dar ea devine confuza de cate ori gandul imi fuge la el.

Peste toate astea, realizez ca el are o amprenta foarte mare asupra mea – inca. Mai mult decat tine, pentru ca el deja ma avea pe tava fara vreun trecut furtunos. Poate intre voi doi ar fi trebuit sa fie un rebound guy, poate ca ar fi cazul sa ma indragostesc de tine, sau de el. Sa am incredere in tine, asa cum aveam in el. Sa nu mai imi fie frica. Da, am ales cuvantul potrivit : mi-e frica.

Mi-e frica pentru ca amandoi avem emotii in privinta acestui lucru. mi-e frica pentru ca nu stiu cine dintre noi trebuie sa preia initiativa. Mi-e frica pentru ca avem cele mai multe sanse ca o perioada sa iasa prost (si sa stim amandoi asta), sau pur si simplu sa iasa prost de tot. am incredere dar nu stiu in ce. Toata lipsa asta de energie si inspiratie imi creeaza indeajuns de multa neincredere in mine incat sa ma port ca o scandura. Atunci, tu vei rasfoi blogul asta si te vei intreba a cui e vina. Sper sa nu fie cazul.

Mi-e frica de faptul ca nu vei putea fi ca el, dar de fapt. Asta imi doresc. Pe tine, nu pe el. Sau cel putin asa ar fi normal sa imi doresc.

2 thoughts on “0

  1. mind-blowing. este un război/challenge prin care trec câțiva, și mai puțin de -câțiva- îl duc până la capăt…; Iar dacă luăm în considerare un happy-end, o victorie… trecem intr-o altă perspectivă, chiar un fel de oarece banal(!?); consider:-)

  2. mind-blowing. este un război/challenge prin care trec câțiva, și mai puțin de -câțiva- îl duc până la capăt…; Iar dacă luăm în considerare un happy-end, o victorie… trecem intr-o altă perspectivă, chiar un fel de oarece banal(!?); consider:-)

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Hernie inghinala
Next post Cate zile au trecut?

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: