Loading . . .
Tot ce as putea sa-mi doresc

Tot ce as putea sa-mi doresc

Este momentul in care eu chiar trebuie sa ma decid. Trebuie sa ma decid CE imi doresc, iar mai apoi neaparat de la cine. Niciodata nu mi-a placut sa aleg, am lasat pe altii sa aleaga pentru mine iar apoi am fost (sau nu) multumita de alegere. Nu vreau sa aleg intre voi. Pot sa va primesc pe amandoi? Pot sa nu va aleg? Pot sa va am? Bineinteles ca pot! Pot sa fac absolut tot ce-mi doresc.

Nu imi este deloc greu sa uit ca v-am chemat pe amandoi deodata. Stiu ca par surprinsa dar reusesc destul de frumos sa zambesc si sa mai scot un pahar de vin. Va priviti destul de suspect si nu stiti ca eu tocmai m-am hotarat sa nu aleg dintre voi. Sa pur si simplu va surprind cu un fel de 3some pe care l-am pus la cale in imaginatia mea. Am de gand sa profit de faptul ca nu va cunoasteti tocmai pentru ca asta ar trebui sa nu va incomodeze. Sper sa nu fie niciunul mai cocos decat celalalt, pentru ca asta mi-ar strica apetitul in cateva minute.

Tot ce as putea sa-mi doresc este sa am ceea ce mi-am dorit atata vreme. Sa te am pe tine, langa mine, dimineata cand ma trezesc injurand. Sa te am pe tine, langa mine, atunci cand vin nervoasa si n-am la cine sa urlu. Tot ce as putea sa-mi doresc este ca mangaierile si sarutarile tale sa ma calmeze. Chipul tau sa ma faca sa am o zi mai buna decat toate rahaturile pe care le facusem pana in momentul ala. Tot ce as putea sa-mi doresc este sa nu mai imi doresc ce au altii, ci sa am asa ceva.

Momentul vine atunci cand ti-l construiesti cu mana ta, nu atunci cand vrei tu. Totul se construieste incet. Ceea ce s-a construit repede se darama la fel. Ca orgasmele. Ele sunt intense daca preludiul a fost bun, daca ei au fost atenti, daca au avut grija sa se cunoasca unul pe altul, ce le place.

Orgasmele vin, pentru ca ti le doresti. Iar restul, totul este istorie. O istorie a placerii, pe care ti-o creezi singur. Incet. Fara graba, pentru ca dragul meu… avem timp !

098 (2)

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Nu vreau sa ma opresc
Next post Frustrarea de weekend

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: