Loading . . .

Nu vreau sa ma opresc

Chiar nu e nevoie de nimc. Incerc doar sa ma opresc din visat, sa ma opresc din a te simti pe pielea mea. Privirea ta inca isi face simtite urmele pe trupul meu. Inchid ochii si iti simt mainile, ti le simt pe umerii mei, pe ceafa mea, pe sanii mei, pe talpile mele. Mi-ai facut tot corpul sa tremure sub tine si inca nu ajunsesesi la momentul ala care sa-mi arati toate alea, toate mangaielile alea care or sa se transforme intr-un sex nebun. Mint. Nu era vorba de sex nebun, dar e drept, eu nu stiam asta. Am asteptat cu o pofta nesatula sa te savurez. Am asteptat cu o pofta nebuna sa-ti simt mainile pe mine, sa iti musc buzele, sa am limba ta jucandu-se cu a mea si trupurile noastre goale lipindu-se unul de celalalt.

Toate discutiile astea pastrand asa distanta ma fac sa ma simt incomoda. Nu stiu exact daca toate copilariile mele de apropo-uri subtile ca un tanc ajung la destinatie asa cum le doresc eu si mi se pare ca trebuie sa ma strofoc putin. Cand imi apare in fata ochilor acea fraza care este deloc ocolitoare sau subtila, soptita cu un zambet, ma face sa-mi dau seama ca da, ceva am facut bine. Dar eu sunt o domnita invatata sa se pisiceasca, sa se mangaie sa se pupaceasca pana cand amortesti intr-un preludiu de cateva ore de care nu-ti mai vine sa te saturi. Asa sunt eu.
Apoi am dat de tine : sigur pe fiecare gest, astepti secunda potrivita sa ma saruti, de parca iti doreai sa tanjesc dupa tine. Tanjeam de-a dreptul de ceva vreme. Buzele tale atingandu-le pe ale mele ajung sa ma faca sa ma topesc mai mult decat instantaneu. Imi doream atingerile tale care au venit foarte repede facandu-ma sa le doresc mai mult. Adunate toate intr-un masaj perfect (asta te rog sa o iei ca un compliment deoarece eu sunt acel om care nu sta la masaje, sunt acel om care se zvarcoleste si urla de cate ori sunt sanse ca muschii mei sa fie detensionati de atingerea altcuiva). M-ai udat si ai profitat de asta. M-ai udat si mi-ai oferit privirea ta calma si rabdatoare care-mi spunea sa am incredere in tine. Acele maini care in loc sa scoata urlete de la mine, scoteau gemete adanci. Scoteau gemete si pun pariu ca daca era un geam usor descis se vedea cum din corpul meu iese aburul, imediat  ce mainile tale sapau pe musculatura mea acele adancituri.

Trupurile noastre lipite pur si simplu. Stand, imbratisati, privind-ne cu degetele tale masandu-mi usor umerii, ceafa, urechile, tamplele. Simteam ca iau foc. Simteam cum iese stresul si oboseala din mine iar in acelasi timp simteam cum ard. Fierbinteala mea se intinsese in tot corpul, de la cleo, la sfarcuri. Putem spune chiar de la o pereche de buze la alta. Te vroiam atat de tare in mine, dar simteam ca nu este momentul sa ma grabesc. Simteam ca trebuie sa profit si sa te las pe tine sa alegi totul.

Acel moment ciudat cand tu vroiai sa ma lasi pe mine sa aleg totul.

Of, nu apucasem sa-ti spun ca eu vreau sa te cunosc pe tine, iar apoi, daca-ti place cum ma cunosti tu pe mine, daca-ti place cum ne intelegem si comunicam, te las sa ma cunosti pe mine. Dar eu te vreau pe tine, sa ma ai pe mine, asa cum iti place tie. Nu ma intereseaza mai nimic, pentru ca daca vei iesi din zona mea de comfort ai sa simti asta, la fel si eu.

Descoperisem relativ curand cat de excitant este masajul. Acum am descoperit cat de mult imi place, am descoperit ca ma excita atingerea aceea ferma in combinatie cu preferintele mele inca neslefuite complet. Ma sperie ca m-am descoperit prin tine, dar ma incanta ca te-am descopert in mine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Pana cand orgasmul ne va desparti
Next post Tot ce as putea sa-mi doresc

Arhiva

Categories