Loading . . .
The Andrei

The Andrei

Feblețea și pasiunea se conturează foarte ușor în forme, mângâieri și mai ales cuvinte. Aburii de cafea sau fumul de țigară, frigul dimineții care învăluie încăperea sunt amintirea faptului că soarele este pe puncul de a răsări. Buzele pe ceafa mea sunt confirmarea că sfârcurile mi se vor întări foarte repede, spatele meu se arcuiește instant.

Chiar dacă este momentul cafelei, știu că secretul nostru se prelungește întotdeauna, de la cafea la atingeri, de la atingeri la mângâieri infinite, fiecare secundă se oprește și stă să ne privească, invidioasă de felul în care simțim noi trecerea timpului.

Pentru noi nu trece timpul nicio secundă, știi de ce?

Pentru că tu ești Andrei!

Ești întruchiparea perfectă a viselor mele, la fiecare atingere, orgasm, buze care se preling pe corpul meu desenînd în culori, vise pe care n-am avut vreodată curaj să le citesc.

Poate că fetele tânjesc după un făt-frumos al lor, dar eu tânjesc doar după tine, pentru că știu că perfecțiunea mea stă în spatele acestui Andrei care mă ia în brațe cu toată pasiunea lui și îmi dedică fiecare secundă, liniștit, fără a se agita în nicio altă direcție. Îmi transmite starea de lniște, sufletul meu se oprește, mintea mea o ia razna și creativitatea mea pictează cu orgasme cuvinte și vijelii de sentimente și trăiri pe pielea ta fără să se oprească. Metaforele vin și nu încetează să mai apară din momentul în care îți văd zâmbetul, îți simt atingerea și terminându-se în explozii infinite.

Nu am nevoie de nimic să mă ghideze, am privirea ta. Gândul la tine și confirmarea din privire, sunt mai mult decât am nevoie. Sunt o submisivă perfectă, care știe să se ghideze către plăceri – nu doar carnale – urmărind doar privirea care vine flămândă și mă mănâncă, mă hrănește, mă hidratează.

Explodez cu gândul la tine, coerența mea dispare complet, totul se transformă, inclusiv eu. Mă transformi, la fel cum acel făt-frumos o transformă în prințesă. Sunt cea mai alintată prințesă de pe pământ, atingerile, șoaptele, inspirația și orgasmele îmi fac toată suflarea să se opreasă, zâmbesc tâmp și privesc în jurul meu. Îmi întind mâinile pentru a rupe aerul, nimic nu mai există, sunt doar eu cu tine, lipită de tine.

Ești parte din mine, Andrei, tu cu odele tale, venite la infinit din setea mea de tine. Ești slăbiciunea care îmi face corpul să tremure de emoție și de plăcere. Ești conturarea perfecțiunii, imaginea mea se ridică în zone în care nu știam că pot ajunge, moralul meu, ființa mea, toate se conturează în jurul tău. Ești cea mai valoroasă creație a imaginației mele, care îmi întărește moralul, sfârcurile și trăirile.

One thought on “0

  1. Felicitari pentru articol. La fel de bine felicitari si pentru priveliste 😛 cum s-ar spune

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Ochii flamanzi care cer orgasme
Next post Sunt femei care simt si femei care se fut – Partea a 2-a

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: