Loading . . .
Sex Claustrofobic

Sex Claustrofobic

Claustrofobia reprezinta o forma de anxietate declansata sau asociata cu spatiile mici sau inchise.

da. asta este definitia corecta la claustrofobie. De ce dezbat eu asta? Pentru ca am gasit o metoda deloc ortodoxa de a abera despre claustrofobie intr-un fel erotic si chiar excitant. Nu la fel de excitant ca filmele de pe redtube dar poate indeajuns de excitant ca povestile cu indeajuns de multa inspiratie pe care le am uneori.

Am constatat ca noi, muritorii de rand, obsedatii sexual, cei care ne-am fute oriunde chiar o facem. Reusim sa ne strecuram in niste locuri incredibil de mici, niste locuri in care reusim sa ne simtim poare uneori prea bine. Toti avem fantezii sa o facem in baia de la tren. E drept, in tara noastra baia aia e atat de infecta incat e un turn off veritabil, dar totusi, uneori ne dorim sa avem o baie civilizata in trenuri, ca sa ne putem ascunde in ea, sa blocam usa, si sa ne chinuim sa facem sex nebun in tren.

Unii dintre noi au reusit chiar sa o faca la cuseta la clasa a 2-a, unde, adevarul este ca paturile sunt indeajuns de claustrofobe, dar locul este ingust si futaiul este atat de bun incat asta o va spune dara mica de iritatie la cum s-au frecat corpurile transpirate.

Cati dintre cei care citesc nu au inghesuit o fata intr-o cabina de toaleta, in baie la un chef, iar cei care au fost norocosi au fost singurii in baie sau chiar au fost intr-o baie incapatoare. Nu toti avem acest noroc, dar hai s-o spunem pe aia dreapta, cu cat e locul mai ingust, cu cat ne chinuim mai mult, cu atat e mai excitant, si enervant. Aici stii ca partida de sex a fost bestiala dupa cati carcei ai avut in acel moment si cati muschi te dor a doua zi.

Masina este iar de multe ori un loc claustrofobic de facut sex, acum, daca e proprietar de limuzine sau de masini mari si el nu e foarte inalt, e ceva super ok, dar daca nu e, si e orice marca de “masina de femei” atunci sexul va fi chinuitor pana in momentul in care vei gasi o pozitie perfecta (vorbesc despre asta in alt articol)

Alt loc bestial de claustrofob este liftul, ah si daca e din ala de sticla, si are vedere in exterior, si vezi orasul este mmmm mimunat, te uda doar gandul. E drept, e o fantezie mult prea grea de pus in practica, dar ma innebuneste.

Concluzia finala a mea este ca noi, facem sex in locuri claustrofobice. Facem sex in locuri stramte si totusi reusim sa detestam de-a lungul timpului magazinele mici. FAcem sex in locuri in care altii refuza sa intre, dar doamne, eu vreau un barbat a carui pula a avut o senzatie de claustrofobie si totusi spre bine atunci cand a incercat sa o penetreze, si dupa reusita si dat de 2 ori din fund a realizat ca ea nu trebuie sa se incordeze ca el sa simta un plus de placere, ca e atat de stramt acolo incat provoaca de mii de ori mai multa placere la orgasm. Sau ma insel?

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post The rubik man
Next post Ploaia imi aminteste de tine

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: