Loading . . .
Ploaia imi aminteste de tine

Ploaia imi aminteste de tine

ploaia incepe sa cada cu picuri mari si reci. Nimic nu pare sa conteze. Tocmai d-aia ma plimbam incet prin ploaie. Ador sa simt cum picurii imi lipesc hainele de mine, sa vad privirea celor din jurul meu care incearca sa se ascunda de ploaie, iar eu ma plimb zambind prin mijlocul ei. Asta fac in general iar atunci nu a fost o exceptie. Singura exceptie din acea zi a fost intalnirea cu tine. Nu stiu de ce ne-am pornit spre Taramul Nicaieri cand am vazut ca se innoreaza, nu stiu de ce terasa pe care stateam nu era indeajuns de buna. Stiu ca faptul ca rochita mea alba s-a lipit de mine si imi urmarea fiecare curba a corpului meu facea ca o sclipire sa apra in ochii tai. Iti plimbai mana prin parul meu si ma trageai, pentru ca eu sa intredeschid buzele si ca ploaia sa imi stropeasca fata si sa rasune picurii la imprastierea lor pe piele.

Stiu, si pe mine ma atrag toate astea ca pe tine, tocmai din acest motiv cand m-ai pus a doua oara mana in par, te-am impins si te-am aruncat. Iarba si toate florile s-au strivit sub trupurile noastre ude. Efectul a fost ca atunci cand arunci un bolovan pe iarba uda, asa am cazut si noi atunci, ca doi bolovani care sunt flamanzi unul de altul. Sarutarile noastre acum erau mai flamande. Buzele noastre se muscau reciproc. Dezbracarea care face parte din preludiu acum era mai grea, deoarece toata ploaia care nu inceta sa cada peste noi, a facut ca hainele sa se lipeasca de noi, iar toata iarba asta a facut ca trupurile noastre sa fie noroioase.

Imi mangaiai parul si probabil printre putinele dati cand nu ma supara faptul ca mana ta murdara este in parul meu, curat, ridici rochita de pe mine, iar pe corpul meu incep sa bata direct ploaia. Tot trupul incepe sa freamete, simt mai multe atingeri. Sunt mainile tale care nu aluneca (spre surprinderea unora apa nu e un lubrifiant!) si sunt picurii de ploaie. Sunt toti factorii care ma excita in acel moment, si de fiecare daca cand cu placere imi amintesc de el.

Stiam ca totul va deveni mult mai excitant decat parea in acel moment. Noroiul, ploaia si trairile noastre, picurii care se strecurau pe toata suprafata trupului nostru. Doua corpuri care se dezmiarda, doua trupuri care-si aratau flamanzeala care le facea sa se contopeasca sub o ploaie calduroasa si totusi racoroasa. Pamantul era rece si corpurile noastre fierbinti se tavaleau pe el, cate o piatra, un fir de iarba, printre sarutari si mangaieri, era ceva ce facea momentul sa para mai special. Mana ta era plina de noroi atunci cand imi mangaia sanii, iar cand imi lipeam trupul de al tau simteam firele de iarba si frunzele care mi se lipeau de corp.

Asta e unul din momentele cand nu stii daca un oral ar prinde bine, sau ar fi rau, nu stii daca prea multe sarutari strica, il savurezi si il mangai si te bucuri de el pentru ca nu stii cand se opreste ploaia care e factorul de excitatie cel mai mare din moment. Trebuie sa profiti de orice orgasm pentru ca factorii externi care-ti mangaie fiecare por al corpului sunt cei care dau puterea orgasmului, cei care ma vor face sa urlu, cei care ma vor face sa-mi bag unghiile in spatele tau, sa ma prinzi de par si sa-mi admiri reactia, sa facem toate lucrurile care, poate in alt loc nu le-am face.

Ploaia facea ca totul sa fie magic. Mi-ai povestit cum savurai fiecare picur de ploaie, deoarece simteai ca te dezhidratezi. Mi-ai povestit cum te biciua ploaia pe spate pe langa palmele mele care se lipeau de fundul tau atunci cand intrai atat de brusc si adanc in mine. Mi-ai povestit cum radeai de nisipul de sub unghiile mele si cum adorai sa saruti acele buze umede.

Stiu cum am savurat fiecare picur de ploaie care imi cadea pe fata in momentul orgasmului meu, in momentul in care fiecare parte a fiintei mele exploda de placere si de fierbanteala, iar picurii de ploaie pareau sa lungeasca fiecare moment al orgasmului.

Eram murdari si uzi, uzi de transpiratie, uzi de ploaie, uzi de orgasme, si nimic nu conta, aveam un chef nebun sa ne tavalim in noroi prin ploaie, sa ne muscam de buze si sa-ti zgarii spatele, sa-mi musti sfarcurile si sa-mi lipesti corpul meu ud de al tau care e murdar. Sa faci ca un moment carnal plin de sex sa se transforme intr-o fantezie care uda fiecare centimetru si la propriu si la figurat.

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Sex Claustrofobic
Next post Revansa Vs Razbunare

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: