Loading . . .
Rezistenta si abtinere

Rezistenta si abtinere

M-am hotărât că astăzi nu mă voi mai abține de la nimic. Data trecută mi-am mușcat buza de poftă, mi-am înghițit toate gândurile pe care le aveam despre ce ți-aș face și în special cum ți-aș face. De data asta m-a hotărât că nimic din tot moralul, etica, gândurile mele nu este atât de important. Am făcut un scurt calcul în mintea mea, am luat toată bucata de conștiință, am pus-o într-o cutiuță și am urcat-o sus pe dulap. O voi lua de acolo într-o zi și o voi restaura. Până atunci am de gând să mă bucur de o mulțime de lucruri pe care vreau să le fac, o mulțime de gânduri care merg spre tine. Vreau să-mi trăiesc viața fără să mai am energiile negative ale altora sau ale mele, iar cel mai simplu este să-mi țin toată conștiința în cutia de pe dulap.

Nu mă așteptam să se întâmple mare lucru, dar știam că pofta mea de tine este îndeajuns de mare. Setea îmi făcea tot corpul să tremure, iar așteptarea până la momentul zero când tu vei ajunge la ușa mea părea infinit de mare.

Ai apărut, zâmbind iar eu m-am udat instant. Mă fâstâceam și îmi găseam de lucru, nu știam cum să te arunc în pat și să te dezbrac mai repede. Zâmbetul pe care-l vedeam pe chipul tău mă întărâta enorm, nu știam dacă asta înseamnă că în sfârșit te voi avea sau înseamnă doar că mă voi bucura de tine doar așa cum am făcut-o data trecută. Dilemele mele îmi roiau în cap și încercam să le arunc departe, foarte departe să nu le mai am lângă mine.

Am fugit repede să fac un duș, pentru că nu mai rezistam. L-am făcut cu apă aproape rece, să mă răcoresc și să nu îmi mai imaginez lucruri care se întâmplă doar în capul meu. Era greu să mă concentrez, era greu să mă spăl. Știi ce ciudat este să te speli când mâna alunecă și se pare că tot săpunul din lume n-o să facă decât să mă excite mai mult. Ah, te doream și astăzi nu aveam de gând să mă opresc.

Ai profitat de moment să faci și tu un duș la mine. Gândul acesta n-a făcut decât să mă întărâte. Eh, măcar așa te voi avea în halat la mine-n pat, ceea ce înseamnă că nu va trebui să te mai dezbrac. Cred că am uitat să-ți dau cordon la halat, dar, ce mai contează?

Nimic din toate astea nu mai conta. Știam oarecum amândoi lucrul acesta. Nu știu dacă tu știai, dar eu cu siguranță am avut confirmarea că astăzi va fi diferit față de oricând. Astăzi va fi ziua când toate fanteziile mele vor deveni realitate. Astăzi este ziua când te voi avea deasupra mea și te voi putea gusta fără nici cea mai mică remușcare.

Remușcări? De ce vorbesc despre remușcări? Pentru că simt cum se învârte în mine invidia faptului că timpul a trecut și eu am stat doar și te-am privit flămândă în loc să te înghesui în cel mai întunecat loc și să-ți arăt cât de mult îmi doresc să te simt. Am avut ocazii, nu am de ce să mint, dar întotdeauna m-am împiedicat în scuze, în el sau în răscolirea lui.

Acum este vorba doar despre noi, acum este vorba doar despre plăcerea noastră. Pofta noastră plutește în jurul nostru, flămânzeala nu poate fi exprimată nici în cuvinte. Nu există construcție metaforică pentru felul în care doresc să te devorez. Iar acesta este poate felul mai puțin porcos în care spun asta.

Nu știu cine a început, dar să-ți simt buzele cum se ating de mine, cum se strivesc de toate gândurile mele. A fost momentul în care puținele haine care ne acopereau au alunecat de pe noi, iar mâinile au început să se plimbe în căutarea locurilor pe care au tânjit să le mângâie atâta vreme.

Limba ta coboară curioasă între picioarele mele, în timp ce te asiguri că n-am vreo șansă sa te opresc. Adevărul este că nici nu mi-aș dori să te opresc vreo secundă. Îmi doream ziua asta de mult, îmi doream să îți văd limba cum mă devorează flămândă, făcându-mă să explodez tot mai mult și tot mai repede.

Când te-ai oprit, am sperat în adâncul sufletului meu, măcar o secundă, că mă vei lăsa să îmi adun gândurile și sufletul, care sunt toate împrăștiate prin pat, care curg însetate din mine spre limba ta. Îți muști limba cu poftă și îmi ridici picioarele peste umerii tăi. În timp ce îmi rozi încet un deget de la picior mă așezi ușor. Nu credeam că o să mă excite atât de tare asta, dar profiți de faptul că atenția mea a fost mutată și intri cu putere în mine.

Nu există cuvinte, strigăte sau orgasme pentru felul în care corpul meu a început să tremure de plăcere. Dacă știam că se simte atât de bine atunci când intri în mine, îți puneam piedică de când ai intrat în casă. Păstrezi mișcările lente pentru început, sugându-mi ușor degetele de la picioare, iar apoi începi să intri tot mai tare și mai puternic, aud cum te lovești de mine și strig de plăcere.

Te oprești brusc.

Încep să gâfâi după o gură de aer, după o pauză mică.

Nu pare să vrei să te oprești prea curând.

Te privesc în ochi și văd că pofta ta nu e nicidecum satisfăcută în vreun fel. Simt cum mă ud tot mai tare doar știind asta, doar văzând privirea aceea. Ochii noștri.

Îți plimbi mâna prin părul meu și mă prinzi de cap. Mă înfigi direct în tine, să te gust, să mă gust. Am un gust bun, iar faptul că mi-o înfigi până în gât și ai ajung să faci lucrul pe care mi l-ai promis de mult nu poate decât să mă ude tot mai tare. Simt cum picur din mine și încep să gem. Văzând flămânzeala mea începi să mă înneci tot mai tare. Să intri puternic în gura mea, să mă lasi câteva secunde fără aer. Devii tot mai violent atunci când intri dar nu poate decât să mă excite tot mai tare.

Explodezi. În gura și pe fața mea. Mă lași să înghit doar puțin, pentru că îți place să mă tachinezi la gândul că aș putea să gust atât orgasmele mele cât și ale tale în același timp.

One thought on “0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Atunci cand iti explic diferit lucruri
Next post Aventura sexului oral

Arhiva

Categories