Loading . . .
Aventura sexului oral

Aventura sexului oral

Asta este, pe scurt. O aventură. O aventură a căutării, care se termină în locuri în care ar trebui să înceapă. Tânjim atât de mult în toată avalanşa asta de informaţii sexuale care ne bombardează din toate direcţiile, încât uităm un lucru foarte simplu: să ne bucurăm cu adevărat de plăcere.

sexul, el în sine, cu litere mici şi cu pofte mari. Cu hormoni şi dorinţe. Cu fantezii si cu toate lucrurile care nu mai sunt de prea multă vreme la locul lor.

Toate lucrurile care ai vrea să se întâmple. Orgasmele şi plăcerea sunt lucruri care intensifică toată experienţa asta după care tânjim. O vedem în tot felul de filme. Lumea se simte bine, totul are o chimie aparte, experienţele sunt perfecte: fetele sunt ude, pulile sunt mari şi niciodată nu pare ceva să fie altceva faţă de ceea este de fapt.

Apoi, totul se reduce la discuţia aia după care toţi masculii tânjesc, iar noi – femeile – ne ascundem după degete atunci când se întâmplă.

Noi suntem mironosiţe. Puţine femei vor recunoaşte de fapt cât de mult le excită să facă asta. La fel de puţini bărbaţi ştiu cu adevărat cum să facă asta. Vedem atât de multe filme care ne arată. Vrem plăcerea de acolo. Uităm să simţim. Totul se reduce la ce vedem.

Ştii ce?

Aş vrea să mă ascund după degetele tale. Să mă  înfăşor în jurul degetelor tale. Să îţi aşez pe tavă toate metodele care mă vor înnebuni de plăcere. Aş vrea să le ghiceşti sau să le descoperi, dar aş vrea ca degetele tale întotdeauna să exploreze reacţii şi locuri. Pentru asta sunt făcute degetele.

Buzele şi limba sunt acolo ca să ne înnebunească pe amândoi. Mitul că poziţia 69 este cea mai mişto e cel mai frumos vis. Întotdeauna am să mă opresc din orice ţi+aş face doar pentru că vreau să simt limba ta cum se adânceşte mai flămând în mine, iar eu explodez cu fiecare moment cu care flămânzeala ta creşte. Limba mea va face întotdeauna cerculeţe, buzele mele flămânde te vor lăsa să te adânceşti în gura mea, iar dacă mă superi e posibil chiar să o fac pentru a te opri. Nu vom avea orgasm în acelaşi timp. Niciodată. Rar. Plăcerea sexului oral, plăcerea de a mă savura cu buzele şi eu pe tine, vine ca şi completare la toate poftele dintre noi care există. Nu o forţa, las-o să vină de la sine. Natural. Flămânzeala după tine, trebuie să vină din dorinţa de a nu ne sătura unul de orgasmele altuia prea curând.

Eu să mă preling pe buzele tale, iar tu pe ale mele. Mâinile mele să fie în părul tău pentru că nu aş vrea să-ţi dau drumul foarte curând dintre picioarele mele. Mâinile tale să se încâlcească în puţinele agrafe de păr pe care le am, pentru că-ţi place prea mult să mă simţi cum mă mulez peste tine. Cum te mulezi în mine.

Ne plac gemetele, orgasmele, ţipetele înfundate de plăcere şi explozia de orgasme care se conturează în metafore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Rezistenta si abtinere
Next post Clisee din cuvinte

Arhiva

Categories