Loading . . .
Revolutionara

Revolutionara

Ea – femeia perfecta. Acea colega de clasa pe care o doresc toti baetii. Acea colega de clasa care invata bine, e frumoasa, e virgina si atunci cand o ai esti invidia tuturor baietilor din scoala.

El – baiatul ala dragut de care ea e indragostita dar prea timida sa recunoasca. Il urmareste cu privirea de cate ori iese afara. El are o vaga idee ca ei ii place de el, dar pana cand nu va primi binecuvantarea prietenilor lui nu va face nimic in aceasta privinta.

A vent anul in care adolescentii incep sa devina frustrati atunci cand vine vorba despre virginitatea lor. El se hotaraste sa arate ca este cel mai macho si incepe sa o curteze.

(Da, totul se intampla pe vremea cand baietii curtau fetele nu doar le dadeau like la poze)

Ca orice poveste siropoasa, intre cei doi se leaga o poveste de iubire adolescentina, unde tensiunea sexuala era de multe ori mai mare decat hormonii din organism. Prin clasa incepea sa se zvoneasca despre viata lor sexuala. Toata lumea vroia sa afle cum si-a pierdut virginitatea – atat el, cat si ea…

Dar ca orice virgina care inca nu e frustrata de virginitatea ei, ea o ia usor. El ii arata drumul spre fericirea lui – adica a sexului oral. Ea ii face pe plac pentru ca stie ca baietilor le place, chiar daca ea nu prea gaseste pasiunea in asa ceva.

Dupa o vreme, deja ea incepe sa se plictiseasca. Nu gaseste nimic placut in ce face, iar placerea lui u e destul pentru actiunea care o face. El se hotaraste sa aprinda spiritele intre ei, sa treaca la un alt nivel : sex in locuri mai neobisnuite.

Cum ei nu faceau sex deja, pentru ca molfaitul ala nu se numea deja sex, el astepta cu nerabdare orice petrecere sau lumina inchisa pentru a putea pipai mai mult decat i-ar fi dat voie atunci cand se prefacea ca e interesat de filmele siropoase pe care le vede.

Inchisi intr-o baie, cu multa lume beata afara, pe intuneric, el incepe sa o pipaie dar ea nu e destul de alcolizata pentru a il lasa. El se hotaraste sa nu mai insiste si sa primeasca macar acel oral cu care se multumeste de fiecare data. Ea protesteaza mai vehement decat de obicei…

– Nu, nu, nu ! Nu mai vreau sa iti sug pula!

– Tucu-te tata de revolutionara mica ce esti !

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post A insela – o problema sau o arta?
Next post scrisoarea n+antolgic

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: