Loading . . .
scrisoarea n+antolgic

scrisoarea n+antolgic

Mi-a trecutt prin cap o fantezie mai neobisnuita, vrednica de ochii tai. poate iti place si iti face placere sa citesti, dar daca nu… sa imi dai de veste oricum :))


Ar fi fost mai onest probabil ca toate astea sa se intimple fara nenumaratele sticle de curaj, dar vizita la bar ma facea euforic si calm.

“Esti sigur ca vrei sa facem asta?” ma intreba necunoscutul mult prea familiar fanteziilor mele. “Daca intram in camera, nu o sa ma opresc pina ce…” Cu calm am dat din cap, eram de acord.

Primele minute au fost ciudate, tacerea ma facea sa am emotiile dinainte de betie. Respiram din greu si aveam impresia ca inima sta sa imi iasa prin bereghata. Ne dezbrcam amindoi dar tot nu puteam sa ma intorc sa il privesc. Ma simteam privit, cercetatat, dar intr-un final m-am trezit in curul gol cu miinile instinciv acoperind carnea flasca.

O vreme am stat nemiscat, asteptind sa se intimple ceva. Pe cind m-am intors sa il privesc, el se apropia de mine zimbind, fara aroganta, probabil cu siguranta unui om ce a mei trecut prin inceputurile astea penibile. Incepeam sa ii simt caldura si ochii pareau sa spuna “totul e in ordine, nu iti face probleme, placerea o sa vina curind”. Si-a lipit trupul de al meu si usor a inceput sa ma impinga spre pat. Mina incolacita de mijloc incerca sa ma impinga peste cearceafurile noi, neprihanite. Intr-un act de minima rezistenta am evitat patul si m-am proptit cu spatele de perete.

A zimbit. “Imi place” a soptit in timp ce a facut un pas inapoi sa ma priveasca in admiratie. Dupa care a plecat. Respiram din greu inca si mi-a zis ca atit a fost din aventura asta. Pe cind sa imi ridic pantalonii de pe covor, am simtit o mina ferma pe piept sa ma impinga cu hotarire inapoi cu spatele la perete. Venise inapoi cu un pahar in mina. Putin alcool si poate luucrurile se linistesc. In timp ce inghiteam cu noduri ginul parfumat m-am simtit lins pe git, lins si sarutat pe unde inghititurile de alcool. Am asezat paharul gol pe noptiera si mina mi-a ramas acolo sa ma sprijine. Saruturile lui incepeau sa se concentreze pe sfircuri. Am inchis ochii si mi-am intor fata de la el. Ii simteam o mina pornita in josul pintecului. Cu cealalta mina isi freca membrul semierect. Buzele lui sugeau cu forta sfircurile din ce in ce mai intarite. Intarit imi era si sexul asa incit pe cind mina lui se aseza ferma peste erectia mea, scapa un “oh daaaa” ca semn ca in sfirsit eram al lui.

Curind mi-am simtit erectia lipita de sexul lui. El era moale dar atingerea mi-a parut atit de surprinzatoare incit am respirat adinc, a usurare. capatzina se freca de capatzina lui si dupa un timp erectiile noastre suprapuse stateau dezmierdate de miinile lui atente. Am simtit din nou buzele lui moi peste pieptul meu agitat si coapsele mele ajutau frecarea erectiilor noastre. O mina de-a lui se inclesta peste fundul meu, iar miinile mele stateau inca crispat lipite de perete. Pierdut in placerea am simtit dintr-o data barbia lui lovind in trecere erectia mea si in urmatoarea secunda fierbinteala unei guri deschise inghitindu-ma fara sa ma atinga. Tot ce am simtit a fost capul meu impins spre gitul lui si apoi intregul membru incongurat de cea mai ferma gura ce a fost sa penetrez in viata mea. Tot ce imi amintesc e o fierbinteala enorma plimbindu-se de-a lungul sexului meu napadit de vene si sunete de multumire. Simtea si limba mereu atenta cind ieseam din gura lui si nu trecu mult pina coapsele mele luara initiativa, testind cit de adinc pot sa intru in gura lui. Prinsesem curaj, sau eram inebunit de placere, dar pe cind mi-am asezat o mina pe capul lui sa ma imping mai bine, o luasem razna cu infiptul bine. Dupa o vreme devenisem prea insistent in a sta infipt pina la coaie si el incepu sa tuseaasca a sufocare. “oh, scuze, m-am retras eu, trezit din reverie” dar mina lui se inclesta si mai puternic peste fesa mea si ma impinse inapoi in semn de incurajare.

Cu gura larg deschisa incepusem sa ma frec doar de limba lui lunga si intinsa. Cind am prins curaj sa privesc scena, i-am vazut ochii sclipind a dorinta privind direct in ochii mei de om speriat. Avea o erectie de toata frumusetea si incerca sa frece cu atingeri foarte suave. Eu eram in culmea excitarii si simteam ca seva incepea sa isi cearadreptul la varsare, explozie, eliberare. Creierul imi luase foc si fiecare frecare de buzele lui fixate doar pe virful meu, fiecare joc de limba peste erectia cobza ma aducea mai aproape de finalul gemator de placut. Simtea si el ca erectia pulsinda nu o sa mai reziste mult si ma inghitea fara iesire. In panica am inceput sa ies din gura lui, dar, asa, lipit cu curul de perete, imi era imposibil. Incercind sa amin finalul,vociferam, gemeam si priveam in disperare. Intr-un final, ma lasa sa alunec din gura lui si in timp ce eu incercam sa ma apuc in frecarea finala, el intinse mina dupa pahar si il aseza in fata membrului nerabdator. Imi desclesta mina apuca el de mine. Mina lui se plimba incet de tot si venele in git stateau sa plezneasca. Un geamat greu statea orpit in gitul meu iar gura deschisa nu putea decit sa sugereze placerea ce ma umplea usor. Incetasem sa mai respir. Membrul incepea sa pulseze din greu, incontrolabil si in curind jeturi noduroase au inceput sa fie proiectate in pahar. Ejacularea parea sa nu se mai termine. Perle groase de lichid mieros incepura sa se adune acoperind fundul paharului. Geamatul gutural a continuat inca ceva vreme dupa ce terminasem sa ma vars. El privea paharul si imi zimbea cu incurajare. Se ridic in picioare si incepu sa isi frece erectia glorioasa cu repeziciune. Eu suflam din greu si il priveam fascinat…

 

ant_ologic

veni, vidi, concubitus

One thought on “0

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Revolutionara
Next post Eu nu voi fi ea !

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: