Loading . . .
A insela – o problema sau o arta?

A insela – o problema sau o arta?

M-am lovit de o dilema existentiala. Ca orice dilema o sa o exlic e larg trecand pe cat pot prin toate ramurile pe care le are. Sa explic pe scurt : Inselatul este ceva frumos, dar depinde e care parte a povestii esti.

exemplul 1 :

El + Ea – oricare dintre ei il inseala, dar celalalt nu stie. Povestea de iubire dintre ei e la fel de lunga ca si numarul de telefon al amantelor.

situatia a : daca tu esti cel care inseala, cum poti spune celuilalt “te iubesc” atat timp cat inseli? Unde e iubirea? Sexul nu e important intr-o relatie, dar e destul de important cat sa inseli. Daca o faci din cauza sexului, atunci cum crezi ca va evolua relatia care devine serioasa la un momentdat? Daca nu e din cauza sexului, ce alta scuza poti avea?

situatia b : daca tu esti cel inselat, ai vrea sa stii, sau ai prefera sa traiesti povestea de iubire fara sa stii adevarul. Daca adevarul se afla, cum e mai “bine” ? Dupa? Niciodata?

exemplul 2 :

El + Ea – oricare dintre ei inseala, o fac cu o persoana de acelasi sex

situatia a : se mai numeste inselat? ai vrea sa stii?

situatia b : inselatu cu o fata – ca baiat, te-ai bucucura sau ai fi suparat? Daca ea nu ar vrea sa o aduca pe ea intre voi?

situatia c : vreau sa anunt de inainte ca daca esti baiat si te scarbeste ideea asta, nu inseamna ca nu exista, asa ca reneaga situatia c si continua sa te gandesti ce bine arata situatia b. Revenind – ca fata, te-ar bucura? Te-ar supara? Reactii? Plangeri?

Pe de alta parte, razand si glumind, inselatul are si o parte buna. Tine patul cald, si partenerul in forma šŸ˜‰

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post somnolenta si dureri de spate
Next post Revolutionara

Arhiva

Categories