Loading . . .
Privirea ascunsa

Privirea ascunsa

Momentul nu a fost magic, a fost fermecat, ca in desene animate sau in filmele cu printese cand ochii lor se intalnesc si incep sa zboare in jurul lor licurici, fluturasi, spiridusi, si toate lucrurile micute care plutesc. Asa ai fost si tu, iti simteam privirea in intuneric, si ma gandeam daca mi se pare sau chiar ma fixezi cu privirea. Nu stiam ce sa cred. O fata intre multi baieti pe care nu-i cunoaste? Asta inseamna ca fiecare incearca sa se faca sesizat in felul lui. Vrea sa arate cine este si sa fie apreciat pentru povestea vietii lui inca din primele cinci minute si totusi nu vrea sa plictiseasca. Suntem la fel ca animalele, dar daca stam sa ne gandim mai bine, suntem animale.

Privirea ta o simteam flamanda, ma fixa, cum sa simti flamanda privirea unui om? Cand te-ai apropiat de mine am inceput sa tremur, cica imi era frig, adevarul este ca aveam emotii, multe emotii, nu mai poti sa faci nimic in acest caz, nu mai puteam face nimic – asta e adevarul –

Momentul romantic din filme cand ei doi se apropie si sunt la “o buza” distanta de un sarut a fost si al nostru, si respiratiile noastre erau (DA erau) putin accelerate, putin peste masura care trebuia sa fie, dar nu asta conteaza. Conteaza a a fost momentul nostru, si in toata zarva aia mica ce s-a creeat in juru nostru, am incercat sa fim doar noi ca sa ne putem exprima bine unul in compania celuilalt, dar, clipa a fost spulberata, ramanand amandoi cu ochii in alta parte, alene….

Spuneam ca alte clipe vor venii, spunem si acum asta, iar cand ne intalnim ne purtam ca doi copii care nu stiu ce sa rada. Spunem prostii si ne simtim jenati unul de prezenta altuia. Dar nu este asa de deranjant ca atunci cand te roade pantoful, sau ca atunci cand nu esti multumit cum a iesit freza, este deranjant ca atunci cand mancarea nu este destul de dulce dar totusi este indeajuns de dulce incat sa continui sa o mananci. Asta este esential, asta este superb. Acel moment pe care nimeni nu trebuie sa il strice oricat de mult ar incerca. Momentul se strica, pentru ca magia dispare, iar atunci iti simt iar privirea fixa si flamanda.

Sunt curioasa sincer, de ce ti-e foame? De mine? Ma vei manca? Ma vei savura? Ne vom savura? Prea multe intrebari, cea finala este cea mai stresanta : Cine are raspunsul?

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Ploaia care m-a udat
Next post BFF – Best Friends Fuck

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: