Loading . . .
BFF – Best Friends Fuck

BFF – Best Friends Fuck

Oricat de mult o sa ne chinum sa credem ca exista relatie de prietenie intre o fata si un baiat, astrele o sa faca pe ele de ras si or sa spuna : asa iti place tie sa crezi.

Atat timp cat un baiat are gandri macar uneori catre ea sau invers – prietenia nu exista. Drept urmare se va ajunge la o tensiune sexuala pe care o vor simti amandoi. Pentru ca sunt prieteni buni si vorbesc despre orice, deja e ok sa faca si sex, doar sunt compatibili la atat de multe.

Aici apare o problema :
daca sexul e bun, se vor transorma in fuck friends, totul va fi dragut pana cand unul se va indragosti si va strica totul.
daca sexul nu e bun, nu isi vor mai vorbi prea curand.

Daca ei sunt fuck friends, vor deveni in timp best friends. Aici totul devine critic pentru ca vor vorbi orice si vor face mult sex. Va fi ca o relatie dar totusi nu va fi una. Mmentul in care unul din ei vrea o relatie si nu cu celalalt, in marea majoritate a cazurilor va iesi un scandal monstru si nu-si vor mai vorbi. E dureros din simplul motiv pentru care nu poti sa ai una bucata fuck friend multa vreme si sa nu te atasezi, mai ales daca vorbiti orice. In unele cazuri (rare) si frumoase (gen filme) totul are un happy end si ei vor ramane intr-o relatie stabila. Oricum nu o sa poti avea o relatie stabila cu cineva care stii ca intr-o vreme te insela, dar castigatul increderii pentru una e o adevarata provocare.

Sa ne intelegem.
De la fuck friends la relatie perfecta, cazurile sunt rare pentru ca increderea se va castiga foarte greu.
De la best friends la fuck friends, cazurile sunt multe deoarece de cele mai multe ori se creeaza tensiune sexuala, sau singurul motiv pentru care sunteti prieteni e pentru ca la unul ii place de celalalt intr-un alt fel.
De la sex la friends , cazurile sunt rare deoarece tensiunea sexuala va exista, iar cand unul dintre voi va spune “nu” celalalt se va simt lezat.

concluzia e logica : sexu fute!

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Privirea ascunsa
Next post Vom vorbi pe limba ta

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: