Loading . . .

noaptea, in special noaptea…

In multe nopti iti simt lipsa. Simt ca ar trebui sa fi langa mine si sa ma strangi in brate. Sa ma saruti si trupurile noastre sa nu se dezlipeasca unul de altul. In pat, langa mine, atunci cand imi intind mana, ar trebui sa fi tu. Ar trebui sa iti gasesc trupul care sa astepte sa fie – cel putin – trezit.al

Amintirea corpului tau este inca fierbinte peste trupul meu.

Imi place ca de cate ori plimb mana peste mne si ma latesc in pat ca un caine alintat te simt in jurul meu de parca ai fi o fantoma care nu vrea sa ma lase in pace. In imaginatia mea esti acolo. Esti acolo langa mine si ma strangi  in brate. O mana imi frange sanii, gura este pe ceafa mea savurandu-ma si prefacandu-te in vampir. Cealalta mana coboara spre labiile mele care deja emana aburi de la fierbanteala pe care ai creeat-o doar printr-o singura atingere.

In toate noptile in care iti simt lipsa, mainle mele incep sa fremete ca nebunele cautandu-te prin pat, cautandu-ti atingerea pe pielea mea, cautand dara pe care ai lasat-o atunci cand m-ai savurat.

Nu esti atat de multe nopti, atat de aproape precum te-as vrea, dar in visele mele, in atingerile mele esti mai mult decat o fantoma a orgasmelor, esti un Don Juan intruchipat in Mos Ene, o combinatie speciala de vise care se invalmasesc, dorinte care nu sunt stabile.

  • Pentru o secunda vreau sa ma inneci, vreau sa iti simt erectia aia imensa in gat
  •  alta secventa in care ma tii in brate din spate si ma saruti suav de gat
  • alta secventa unde ma tii cu putere de fund si-mi arati cine-i seful
  •  secunda aia in care ne sarutam pasional imbratisati fara sa ne pese nimic
  • ah, asta e bucata aia in care intrii atat de violent incat nu apuc decat sa imi relaxez corpul, sa tin picioarele sus si sa gem

toate bucatile mi se amesteca in gand de parca ar fi bilele de bingo, iar eu nu reusesc decat sa-mi plimb mainile flamande pe corpul meu si sa-ti simt lipta.

Noaptea hormonii mei sunt cel mai agitati oricat de plina ar fi fost ziua iar eu iti simt lipsa intr-un fel atat de egoist si de  nesatul incat de cele mai multe ori ma simt prost pentru ca gandesc toate astea. Noaptea vreau sa fi langa mine ca sa ma tii in brate atunci cand tresar gandindu-ma la tot ce mi-ai putea face, sau mi-ai facut, sau urmeaza sa-mi faci.

 

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Autoportret
Next post Dilema unui cercel

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: