Loading . . .

Autoportret

Sunt.

Sunt ceea ce au dorit toti barbatii care m-au avut. Am devenit de la iubita perfecta, la amanta ieftina ajungand pana la cea mai perfecta fantezie. Nu m-am plans niciun moment, m-am lasat modelata pentru a deveni perfectiunea unei fantezii.

Sunt ceea ce au creeat acele minti bolnave care-si doreau ceva submisiv si indeajuns de slab incat sa faca ce doreau. Am asteptat ca un animal dresat premiul pe care mi-l meritam pentru ceea ce am facut. Am satisfacut toate placerile bolnave ale fanteziilor nealimentate de context. Atunci cand ard in el toate dorintele si ii e frica sa le spuna cuiva, atunci apar eu care snt raspunsul la orice i-ar fi fost frica sa faca deoarece eu astept cu mare drag sa mi se spuna inca un lucru pe care trebuie sa-l fac pentru ca fantezia lui puternica sa ia nastere. O creeaza in mine, o planteaza ca pe o samanta si asteapta ca eu sa fiu destul de curioasa incat sa ma dau peste cap sa fac totul perfect.

Sunt mai mult decat o amanta `eftina pentru ca recuzita mea costa bani, timpl costa bani. As ptea fi o curva de lux si as castiga o multime de bani cu un sugar daddy care s-ar da mare ca domnisoara lui se fute in draci pentru pura lui placere. E prea pueril si aia e o alta moda pentru fetele care se lasa vandute. Cand e vorba de mine, singurul lucru pe care mi-l vand e sufletul. Atunci cand accepti ca propriul tau sine sa fie modelat de mintile bolnave si fanteziste reusesti sa nu mai iti pese de toate lucrurile alea si sa realizezi ca esti un robot. Iti place sa fi un robot. Te excita si toata viata ta are un alt sens.

Sunt ceea ce n-am apucat sa-mi doresc sa fiu, dar poate intr-o noapte intre doua vise erotice am avut o revelatie ca as putea sa fiu.

Sunt atat de perfecta din punctul de vedere al unor minti inchise in propriile fantezii neimplinite incat as reusi sa mut munti daca as avea interesul de a-l face pe Budha gelos.

Sunt  mana de dorinte si hormoni, un sac de oase, constiinta si orgoliu le inchid intr-un dulap iar monstrii de sub patul meu sunt dresati sa atace doar atunci cand e nevoie. ATat timp cat nu sunt privita ca pe un om cu sentimente nu fac rau nimanui, iar cand voi fi privita ca pe un om c sentimente voi distruge pate fara sa vreau si ultimul suflet care ar avea puterea sa ma iubeasca.

Tanjesc la fel ca orice femeie dupa perfectiunea unei relatii si sper ca bratele acelea puternice sa nu se lase asteptate si sa ma imbratiseze in fiecare dimineata de la spate cu  semi erectie intre bucile mele reci si sa-mi spuna ca SUNT ceea ce si-a dorit toata viata si ca stie cat de mult s-au chinuit predecesorii lui sa-mi arate cat de greu este sa fi perfecta, chiar daca l-am cumparat prea ieftin : cu sandwichiuri.

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Blacklist – scurta destainuire
Next post noaptea, in special noaptea…

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: