Loading . . .

Dilema unui cercel

Adevarul este ca in ultima vreme am avut o multime de dileme. Inca mai am o multime de dileme, asa ca unde sa intreb mai usor decat pe blog, unde sunt oamenii care imi pot raspunde, a caror parere ma intereseaza.

Eu am mai discutat despre pierce-uri si tatuaje, doar ca acolo am uitat sa mentionez un lucru : nu imi place pierce-u in limba. Dar nu imi place deloc. Nici la fete, nici la baieti, nici la maimute. Am impresia ca oamenii/adolescentii isi pun pierce in limba ca sa agate mai usor. Fetele/baietii sunt topiti cand vad pe cineva cu pierce in limba : wow inseamna ca stie folosi limba, wow, moama, bla-bla-bla. Partea proasta este ca oamenii astia nu sti face altceva decat sa stea si sa astepte sa fie agatati. Sa li se faca totul pentru ca ei tre sa scoata limba, sa arate cercelul – iar apoi minunea se produce.

Mie imi plac mai mult pierce-urile in zone genitale. Motiv : mi se pare o provocare mult mai mare, se vindeca mai usor, iar “curiozitatea” este mult mai ridicata atunci cand vine  vorba de acele zone. Mi se pare mult mai excitant decat cel din limba.

Drept urmare, va intreb pe voi :

[poll id=”6″]

mi-ar placea sa motivati. Daca sa aiba ea sau sa ai tu. Daca ai avut pe cineva cu pierce in oricare din zone. De ce ti se pare mai atractiv unul decat celalalt, si – de ce nu – parerea per total despre ambele  😀

sursa foto 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post noaptea, in special noaptea…
Next post Fumat vs sex

Arhiva

Categories