Loading . . .

Jocul continua

Nu intelegi de ce mi-am pierdut interesul asupra acelei provocari care suna foarte excitant, iar pe mine ma plictiseste de moarte toata discutia in care nu stiu care-pe-care vrea sa convinga. Imi place totusi cat de mult iti trezeste interesul plictiseala mea. Daca stiam ca se va intampla asta as fi facut pe interesanta mai devreme.

Nu ma hotarasc daca esti posomorat ca te refuz, multumit, sau debusolat. E clar ca nu esti genul de baiat care sa fie refuzat de fete. Asta mi-am dat seama mai devreme, dar nu despre asta este vorba. Ma cumperi totusi destul de ieftin cu cafea si ciocolata, ai putea sa apreciezi asta, deoarece nu cred ca se mai cumpara fete atat de usor.

Te privesc si nu reusesc sa-mi dau seama daca mutra ta suparata, ideea de pariu care oricum a picat de mult sau pur si simplu faptul ca esti usor frumusel ma fac sa-mi arcuiesc spatele, sa fac pe interesanta intr-un mod usor mai excitant. E destul de greu sa te provoc atunci cand teoretic te refuz. Noroc ca am prevazut ca o sa am schimbare de atitudine din partea mea si mi-am luat o bluza mai transparenta. Imi scot o tigara si ma trag mai langa geam, nu am decolteu generos cu care sa ma dau mare, dar mai am niste ochi care te vor privi prin material.

Ai zis nu de la inceput la mai mult. Ai zis nu si pari sa te tii de cuvant. Nu pot sa ma multumesc cu putin cand pot sa am mult. Cand pot sa-ti simt respiratia lipita de mine, si mainile peste mine, am sa tind spre aia mai degraba decat voi vrea sa merg doar spre mana ta in parul meu in timp ce se indeplineste fantezia ta iar eu devin mai excitata decat o adolescenta la pubertate.

Te intinzi sa inchizi geamul, iar eu nu mai pot sa studiez blocurile din apropiere, prefacandu-ma ca-mi pasa. Ma intorc astfel incat sa ma imbratisezi. Nu e exact ceea ce doreai tu, dar o faci. Am o mutra de catel parasit incat ti-e cam greu sa ma refuzi. Nu esti sigur daca trebuie sa-ti ridici mana de pe fundul meu, sau daca vrei sa ma dezbraci. Prinzi usor de bluza, o ridici putin, prinzi de pantaloni si ma lipesti de tine. Respiratiile noastre devin tot mai rapide si ne privim ca intr-o telenovela siropoasa. Cam stim din priviri ce vrem. Eu stiu clar ce vreau eu, ce vrei tu, dar oare cate stii tu?

Momentul in care suntem mai mult dezbracati decat imbracati apare foarte repede. Nu pot sa te dezamagesc si sa nu iti implinesc fantezia. Nu reusesc sa te dezamagesc si daca te simt atat de excitat sa te refuz, dar cert este ca de data asta nici tu nu stai degeaba. In timp ce eu te dezmierd, imi plimb limba peste tine, te sarut si te fac sa simti usor placerea, mainile tale incep sa ma cunoasca curios. Nu o sa stai cu mainile la spate legat, iar ele plimbadu-se pe spatele meu, pe sanii mei, pe gatul meu sunt ceva ce ma face sa imi indrept spatele si sa dulceata de placere.

Daca te opresti aici, fara a face mai mult din cate ai putea face la cat de porniti suntem amandoi, care mai este farmecul la tot acest joc?

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Pentru ca sexu, e mai putin relevant
Next post sa bem un vin astazi

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: