Loading . . .

Pentru ca sexu, e mai putin relevant

Cum reusesti sa menti o tensiune sexuala? Cum reusesti sa menti o relatie? De ce trebuie, de ce, sa se rezume totul la sex? Chiar vrei sa-mi spui, chiar vrei sa-mi demonstrezi, ca nu reusesti sa o dai pe spate, pe mine, pe ea, doar cu un sarut, si poate o mangaiere?  Cine vrea sa ma minta, ca doar cu doua buze, plimbandu-se peste alte doua buze, o mana care tine talia, si doua piepturi care se zdrobesc, nu reusesti sa cuceresti o fata? Sa o faci sa te doreasca din adancul sufletului ei, si sa nu isi dezlipeasca corpul de al tau.

Buzele reci, se vor lipi una de alta. Din spate, va veni limba, care este umeda, si usor fierbinte. Gandurile zboara in prea multe parti, si mainile prin par se vor plimba fara prea mare rost. Trupurile se strivesc unul de altul ca si cum n-ar mai exista nimic in lume, daca ele nu ar fi atat de aproape. Continentele s-ar rupe, daca trupurile s-ar desparti. Mainile au bun simt, si inca, nu se plimba flamande pe toata suprafata corpului.

Si genunchii s-au topit. Inima a dat din jurul ei toti acei pereti pe care s-a chinuit sa-i construiasca. Sarutul se lungeste in timp, si nimic nu pare sa conteze prea mult timp. Totul in jur s-ar opri, pentru ca acesta este cel mai important sarut. Jumatate s-au oprit deja, pentru ca, staeau sa se gandeasca, de ce a fost nevoie de atat timp pentru acel sarut, si apoi, sa mediteze, la cum toate lucrurile o vor lua razna din cauza lui.

Sexul ar complica lucrurile si asta este lucrul pe care toata lumea incearca sa-l evite. Sexul ar asigura doar soarta care spune ca totul de acolo in colo va merge prost. Sarutul in schimb, sarutul va oferi o lume de vis, de cate ori, ochii se vor intalni si mainile se vor uni intr-o imbratisare foarte stransa, pieptul se va lovi, de pieptul celuilalt. Sarutul pasional incepe, si niciodata, dar niciodata, nu depaseste limita asta. Este ceea ce-l tine in rang de poveste. Este ceea ce face, genunchii sa se inmoaie, este ceea ce mentine tensiunea la o linie de plutire, ceea ce va complica lucrurile si nu le va strica.

Sexul, este prea putin relevant, atunci cand sarutul, iti inmoaie picioarele

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Guest post despre inselat
Next post Jocul continua

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: