Loading . . .

sa bem un vin astazi

Ne luptam cine va decide la ce film sa ne uitam. Incercam din rasputeri sa nu aducem nimc sexual in lupta noastra si ne purtam foarte ciudat si distant chiar daca nici noi nu suntem hotarati cum va devia asta. De data asta, m-am hotarat ca eu sa fac primul pas si sa te musc. Te musc usor de burta, iar tu imi raspunzi muscandu-ma de mana. Ne ciondranim ca niste copii mici, ajungand sa fim fata in fata cu respiratiile sacadate si privindu-ne in ochi.

Mana ta imi mangaie gatul usor, apoi coboara spre un san. Il strangi in palme si imi astepti reactia. Nu vreau sa am nicio reactie vreau doar sa vad pe chipul tau mutra aia de placere pe care o ai atunci cand gandesti ceva superb. Ridici mana si mi-o plimbi pe buze. Deschid usor gura iar apoi te msc usor de n deget. Il bag in gura si incep sa-l sug.

 

Hainele incep sa zboare de pe noi inainte ca sa realizez ce se intampla de fapt, dar nu ma deranjeaza deloc viteza asta. Esti flamand de mine iar asta imi place. Ma mangai tandru si apoi ma musti de parca ai vrea sa pastrezi bucati din mine pentru zilele in care nu sunt aici sa te tachinez. Nu ma lasi sa te ating pentru ca tu esti cel care conduce aceasta rasuflare sacadata a mea. Ma amagesti sarutand doar sav sfarcurile si muscadu-ma de gat. Cate un geamat imi scapa iar asta iti aduce un zambet. Ma musti de un sfarc iar eu gem adanc lasandu-mi degetele sa sape mici santuri in spatele tau. Am sa incerc sa nu iti las urme ca de pisica pe spate dar sa stii ca ma chinui foarte mult.

Cobori si-mi desfaci picioarele. Ma musti de labii, le saruti, le lingi, tragi de pierce. Esti cel care ma va face sa mor de placere iar asta imi place. Ma domini in fiecare secunda chiar daca uneori pare ca eu sunt cea care tine fraiele. O mana pe sub spatele meu isi face aparitia, tragandu-ma usor de par. Iti place sa ma ai cuminte si pasiva sub tine, cu trupul tremrand de placere, uda si fierbinte asteptandu-te pofticioasa. Imaginea mea cersind orgasme puternice in timp ce tu ma tachinezi cu sarutari si mangaieri iti place la nebunie.

Nu esti hotarat cat de departe vrei sa mergi, dar cu siguranta, eu sunt curioasa sa te simt pulsand in mine.

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Jocul continua
Next post Legati in iubire – Concurs

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: