Loading . . .

Invatamintele de weekend

Ce poate sa iasa dintre doi obsedati? Nu ma refer la obsedati de sex, intre mine si tine este o obsesie de informatii, pozitii si detalii la care tinem amandoi. Tu tii ca fata sa se miste, sa nu stea ca o scandura anesteziata, sa stie sa-si foloseasca buzele atat la vorbit cat si la molfait. Gagica sa stie sa se miste si sa faca treaba. Eu tin ca el sa ma alinte si char daca am chef doar sa-mi arcuiesc spatele si sa desfac picioarele sa stie ca pot sa fac mai mult de atat.

Stii povestea cu meditatiile? Eu sunt o modesta! Ma dau mare ca-mi place sa fac aia si aia, dar de fapt, cert si concret nu stiu sa fac nimic. Stiu sa-ti povestesc cum o fac sau cum as fi vrut sa o fac dar nu stiu sa fac asta. Sau poate stiu. Nu sunt muza sau vedeta sexuala pe care crezi ca o ai in fata. Sunt doar o gagica modesta la care-I place sa povesteasca si se simte bine povestind. Povestim amandoi aceleasi aventur sexale fara sa dam amannte intime. De ce crezi ca nu-ti spun daca imi place partea hard sau partea soft. Vreau sa ramana acel mister intre noi la capitolul sex, care sa trezeasca interesul daca este nevoie.

Nu cred ca am sa te invat ceva nou. Poate ca ai sa ma inveti tu pe mine (cateva vocale), sau poate ca ne invatam reciproc. Poate ca este momentul sa gasim acel meditator care sa stie exact ce este de facut, cand si cu cine. De ce sa (nu) fim meditatorul celuilalt. As putea oare sa-ti dau hint-uri pentru vreo gagica la trecerea de la o stare la alta in sex si orgasm? Sau ai putea tu oare sa-mi spui cum sa fac sa fie mai usor sa il epuizez si sa-l fac sa fie incantat de mine? Suntem invatatori sau invatacei? Nu cred ca as fi ajuns sa privesc tot sexul asta ca pe o arta care trebuie atat de mult exploatata, mai ales exploatata intre noi.

Asta cred ca e momentul in care poti descoperi cel mai usor fanteziile celuilalt si cat de departe este instare sa mearga pentru ca ele sa fie implinite. Dupa toata agitatia asta de cuvinte, oare ce fantezii ai?

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Vreau limba ta sa ma devoreze asa cum te devoreaza a mea
Next post Razboaiele mele, razboaiele noastre

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: