Loading . . .

Vreau limba ta sa ma devoreze asa cum te devoreaza a mea

Cand eram mica nu stiam exact de ce ma excita atat de mult saruturile, uneori nu reuseam sa-mi explic exact de ce-mi place sa ma lupt cu limba ta la infinit fara sa ma plictisesc sau sa amortesc. O prind intre buzele mele, o musc usor, o sug si apoi, daca esti cuminte ti-o dau inapoi, iar daca esti destul de convingator ti-o dau si pe a mea sa o molfai. Ma excita atat de mult tot jocul asta iar momentul in care realizez ca as putea avea un orgasm cu mangaielile potrivite doar din saruturi ma face sa ma simt usor slaba. Ma face sa cred ca ma dau prea repede, ca dau cadouri orgasme pentru lucruri prea mici.

Limba aia a ta cu care ma lupt de fiecare data, limba aia care abea poate sta departe de sfarcurile mele, se plimba si le tine intre buze, le alinta pe amandoua in timp ce eu mor capturata intr-un corp care se zvarcoleste. Limba ta intre oricare buze ale mele ramane la fel de umeda si doamne cat imi place sa-ti intorc favoarea.

Realizez de multe ori ca noi am putea sa traim doar alintandu-ne in sarutari, fara sa ne sarutam pentru ca limba – acest demon al organelor la orice capitol – face tot ce e de facut astfel incat amandoi sa ne simtim bine intr-una.

Limbile noastre sunt flamande si sper ca a ta isi doreste la fel de mult sa ma savureze cum isi doreste a mea. Cu greu sa le dezlipim de trupurile noastre flamande de atentia sursei de placere si umezeala continua. Atat de moale si flamanda de placere. Umeda si curioasa, hotarata sa lase in urma doar gemete si arcuiri. Savureaza-mi corpul care nu se mai satura de limba ta, eu am sa fac la fel. Suntem ca doi copii care nu se mai satura de muntele de acadele de sub pomul de Craciun, dar nici nu vreau sa ma satur de o limba nesatula, fierbinde si care-mi face fiecare por al corpului sa se increteasca si inima sa-mi bata incredibil de tare.

Te voi savura plimbandu-mi limba peste fiecare parte a corpului tau ! Limba mea e la fel de flamanda dupa tine, cum e a ta dupa mine.

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Hai la mine sub fusta
Next post Invatamintele de weekend

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: