Loading . . .
Inghetata toamnei

Inghetata toamnei

Marginea parcului și frunzele toamnei, pantofii mei cu toc și umbrela din geantă. Zâmbetele care se preling peste tot, oamenii încearcă să se bucure, de frunzele colorate ale toamnei și de vântul care ridică totul. Vântul care ridică fuste, frunze, praf, care face tot mai greoi mâncatul de înghețată.

Sprijin bariera parcului și mă gândesc să nu îi deranjez un senzor. Cu prima mișcare greșită cu care deranjez un senzor, bariera se va ridica iar eu voi fi cu cracii-n sus, aia e clar. Șansele ca bariera să se ridice sunt mici, dar creierul meu totusi crează tot felul de filme de acest gen. Te aștept, te văd că te apropii iar zâmbetul tău nu poate decât să mă încălzească. Îmi încălzește sufletul, nici vântul rece pe sub fustă nu-l mai simt. Nu mai simt nici înghețata rece sau ce zi este. Știu că s-a oprit timpul din loc. Îmi tragi cu ochiul iar eu fac o piruetă să vezi ce frumos m-am echipat astăzi pentru tine.

Chiar dacă majoritatea ieșirilor noastre au fost cu mine aproape în pijama și arătând ca un boschetar, știu că asta nu te deranjează. Tu știi cât de entuziasmată sunt întotdeauna când ne vedem, de aceea nici nu mai contează de vreo culoare cum mă voi îmbrăca.

 

Mă iei în brațe și mă săruți. Simt buzele tale umede care-mi fac automat sfârcurile să mi se întărească. Un val de căldură îmi străbate tot corpul. La naiba, am uitat să-mi iau chiloți pe mine, iar dacă tu continui așa o să devină foarte evident faptul că mă exciți la culme.

Ne ducem în spate, pe o bancă mai lăturalnică, povestim nimicuri iar eu fac cerculețe cu limba pe înghețata care nici nu se topește de la vremea ciudat de ciufută de afară. Simt cum mă ud tot mai tare chiar dacă nu faci nimic altceva în afară de a mă privi. Nu am nevoie de nimic mai mult decât de privirea ta pentru a deveni o cascadă de plăcere și idei. Mintea mea o ia razna destul de tare și nu reușesc să mă concentrez prea mult la ce-mi povestești.

Într-un final ne așezăm.

Într-un final mi-am terminat și eu înghețata.

Privim spre linia de tramvai care înconjoară parcul și ne aprindem amândoi o țigară. Este ciudat gustul acesta de tutun după aroma dulce a înghețatei. Te uiti la fusta mea și îmi măsori din privire picioarele care ies flămânde și bulănoase de sub fustă.

Un pescăruș răzleț îmi fură privirea și atenția din văzduh pentru un moment, parcă înțeles cu tine să mă distragă, parcă totul este fpcut pentru ca tu să poți să îți faci damblaua, dar mâna ta alunecă flămândă între picioarele mele. Zâmbetul tău când știi că am fost cuminte și nu am chiloți pe mine. Te apropii și mă săruți, mă muști de buză în timp de degetele tale se mișcă frenetic. Simt cum mă ud tot mai tare, iar prin bluză mi se văd sfârcurile întărite de poftă deja. Mă săruți pătimaș, de parcă suntem cei mai mari îndrăgostiți ai secolului, iar într-o fracțiune de secundă, scot un mic geamăt în sărutul tău. Exact atunci degetul tău mă pătrunde flămând. Îl simt rece în interiorul meu. Îmi apropii picioarele și te strâng tare, dar tu îți ridici mâna așezând-o mai bine în interiorul meu și cu ajutorul celeilalte mâini mă ridici peste tine.

Unde mi-am scăpat oare țigara, mă gândesc pentru o fracțiune de secundă, dar nu apuc să mă gândesc mai mult, pentru că un val de căldură și plăcere îmi invadează corpul, ne contopim în sărutări adânci și orgasmele mele curg încet în palma ta flămândă.

Mă ridic ușor să iau o gură de aer. Tremur de plăcere și simt cum mă preling. Oare șervețele umede am luat în poșeta asta inutilă și mare pe care o port după mine? Bine că știu să iau tot dulapul pământului. Gânduri existențiale îmi invadează mintea, dar înainde de a apuca să mă gândesc la altceva, descopăr că te-ai deschis la șliț. Este mare, tare, vânoasă și pofticioasă. O bagi brusc, fără alte întrebări. O simt tare și mă doare ușor. M-ai împins de umeri in jos iar acum aștepți să mă obișnuiesc cu dimensiunea ta.

Ești mare, gros, te simt cum pulsezi de poftă înăuntru. Îmi simt interiorul cum se mulează după tine, cum te strânge cu poftă fără nicio jenă. Mă mișc încet ca să te simt tot mai bine. Să te întărât tot mai tare. Nu vrei neapărat asta. Te lași puțin în jos. îți cauți o poziție comodă, mă ridici ușor de fund și începi să intri puternic, tare și flămând.

Mi-e foarte greu să nu zbier de plăcere, văd că blugii tăi sunt uzi de la umezeala mea. Umezeală creată de tine, dar nu-mi pasă. Îți iau fața între mâini și te sărut. Îți sug limba și mușc buzele. Mușc atât buzele mele cât și buzele tale, sunt flămândă de futaiurile astea nebune. De pula ta flămândă care nu se satură ți pare că mă rupe în două la fiecare orgasm.

Mă apeți tare peste tine și te simt cum explodezi în interiorul meu. Te simt cum mă umplii, orgasmul tău, orgasmele noastre contopite, care se preling pe unde apucă. Tremurăm amândoi de plăcere și rămânem îmbrățișați. Te simt cum pulsezi în interiorul meu, mai simt că nu devi de niciun fel mai moale doar pentru că ai explodat.

Ah! Haida să fumăm o țigară, te rog, abia mai respir! Te rog.

Vezi rugămințile mele în privirea mea, dar râzi și mă săruți. Printre șoapte-mi spui: eh, nu ne grăbim nicăieri!

 

One thought on “0

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post O dimineata aburinda de Luni
Next post Atunci cand iti explic diferit lucruri

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: