Loading . . .
O dimineata aburinda de Luni

O dimineata aburinda de Luni

Diminețile sunt aburinde, geamurile toamnei și gâfâielile din casă. Cafeaua miroase a proaspăt și sforăielile se aud pe diverse tonuri de voci. Îmi place să îmi umplu nările cu răcoarea dimineții în timp ce-mi caut iar și iar bricheta. Pervazul alb si bricheta albă nu sunt cele mai bune inspirații pe care le am în timp ce admir zilele de toamnă devreme.

De dimineață stăteam și meditam aiurea, mintea mea o luase razna chiar și fără să fie inspirată de tona de mesaje, poze, imagini sau altele cu care mai îmi hrănesc curiozitățile dimineața. Porn-ul a devenit un fel de 9gag pentru ochii mei, mă inspiră și mă motivaționează. Citesc și mă plimb pe platformele mele dubioase la fel cum alții dau scroll pe facebook la primele ore ale dimineții.

Ochii încă împăienjeniți de somn, dar trezită destul de bine dispusă, tocmai de aceea am preferat să petrec astăzi timp eu cu mine. A fost dimineața mea în aburii toamnei și ai minții mele.

M-am gândit la multe, ce s-au întâmplat, în ultima vreme. Ciudat cum le aranjează viața pe toate, cum mângâierile și orgasmele după care tânjești cu toată ființa apar din neant. Îmbrățisările lângă cafea vin flămânde, iar hainele sunt toate aruncate pe jos. Spatele are semne mici de zgârieturi, iar mușchii au mici cârcei pe alocuri. Buzele sunt uscate și prea mușcate, dar balsamul și rujul aduc zâmbetul și ascund fanteziile pierdute între mângâierile flămânde de c-o seară înainte.

Îmi lipsesc uneori diminețile flămânde, deloc grăbite, când romul înlocuiește cafeaua, iar orgasmele se preling flămânde peste tot. Degetele umede nu se satură prea devreme de multe lucruri, iar privirile sunt cu siguranță cele care transmit cel mai ușor starea.

Starea mea.

Starea ta.

Fericirea e o cafea cu orgasme.

One thought on “0

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Revolta internautica
Next post Inghetata toamnei

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: