Loading . . .
Inchide ochii. Simte placerea!

Inchide ochii. Simte placerea!

Lasă-mă să creez un moment perfect. Am să-l conturez așa cum știu eu mai bine. Am să te fac să zâmbești pentru că este unul dintre lucrurile pe care le știu face.

Momentul tău perfect trebuie sp fie relaxarea. Trebuie să te relaxei, pentru că altfel, nimic nu mai contează. Dacă nu ai corpul și mintea relaxate, nimic din ce încerc eu să fac nu mai contează. Totul este de prisos, inclusiv mângîierile mele menite să te facă să te relaxezi și să tremuri din fiecare colț al corpului tău.

Este foarte ușor să aduci un bărbat la orgasm, dar cel mai frumos este drumul prin care facei acest lucru. Cel mai frumos este drumul pe care-l parcurgi, tachinarea și tot jocul acesta pentru ca el să ajungă la acel orgasm. Acesta este un drum, care merită făcut de foarte multe ori, pentru că de fiecare dată, este la fel de savuros. Pavat cu atingeri fine, mângâieri pe tot corpul, sărutări pătimașe. Buze care se plimbă curioase pe fiecare centimetru de piele, în așteptarea reacției pentru drumul cel bun.

Orgasmele astea, vezi tu dragul meu, nu stau toate în zonele cele mai populare erogene. Eu mă gândeam ca astăzi să încep să te tachinez sărutându-te pe șira spinării și plimbându-mi unghiile peste pieptul tău. Am să merg încet, cu buzele de-a lungul coloanei în sus și în jos. Limba mea va face cerculețe și va pregăti drumul. Te voi mușca ușor de fund de câte ori am să ajung acolo, doar ca să îți amintesc unde sunt.

Ador să te mai mușc uneori, doar pentru a vedea un zâmbet și a te face să râzi puțin câte puțin. Te detensionează și te scoate puțin de pe linia plăcerii pe care o construiesc. O fac doar pentru a prelungi momentul pe care-l am, eu cu tine.

Am să mă pun lângă tine, am să îți privesc corpul superb. Am să îți sărut abdomenul și am să cobor tot mai jos. Nu am să mă ating de pofta ta trezită care, aș putea să jur că mă privește. Nu cu sărutări, nu încă. Am să te mângâi ușor, fără să las niciun centimetru nemângâiat. Îmi voi plimba unghiile prin zonele nu foarte sensibile, iar în cele maxime doar buricul degetelor. Vreau să îți simt respirația sacadată, să te văd cum strângi pleoapele de nervi să nu mai termin tachinarea.

Uleiul de masaj se prelinge pe mâinile mele. Doar ca totul să alunece mult mai ușor. Nu vreau să te irit, nu vreau ca atingerile mele să fie asemănătoare unui fier încins. Fiecare alunecare a mâinii mele peste tine trebuie să fie fină. Fiecare alunecare va avea viteza potrivita. Nu mă grăbesc. Este o mângâiere totul. Apăs mai tare, apoi las totul moale. Strâng în timp ce îmi ridic mâna, iar când ajung sus te eliberez din strânsoare. Cobor cu cealaltă mână făcând exact invers. Mâinile mele, amândouă sunt încolăcite în jurul tău. În jurul plăcerii tale care acum, sunt sigură că mă privește. Mă privești si tu, printre gene, atunci când reușești să îți deschizi ochii.

Te tachinez asa minute întregi, iar când te apropii de orgasm mă opresc. Mă opresc si te sărut. E drept, gustul de ulei de masaj nu e cel mai savuros lucru din lume, dar lubrifiantul e prea lipicios pentru astfel de lucururi. Nici ăla nu este foarte delicios, nici măcar cel cu arome. Dar pe lângă toate astea, îmi place să te simt. Te simt cum pulsezi de plăcere, încercând să revii pe drumul pe care m-am oprit din pavat pentru un moment.

Mâinile mele, vor masa ușor fiecare centimetru al plăcerii tale. Se vor plimba usor si către fund, peste tot. Nu uit nimic, totul trebuie să simtă atingerea moale a degetelor. Fiecare moment vine ca o nouă bucată de asfalt către orgasmul puternic pe care-l construiesc pentru tine.

Vei țâșni mai rău ca o fântână arteziană. Vei geme cu poftă și îți vei strânge pumnii. Eliberarea pe care o simți acum, este momentul pentru care te-am pregătit.

20110316-009 (4)-87

3 thoughts on “0

    1. Ador să îți citesc gândurile prefăcute-n rânduri. Respir un aer admirabil de senzual desfătându-mă citindu-te.Te încurajez să scrii continuu si cu poftă! Fanteziile zboară si la mine fantastic de răvășitor…Mă inspiri, mă fascinezi.

  1. Te-ai gandit sa scrii si o continuare – am inchis ochii si am simtit placerea – ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Esti trista?
Next post Blocata in tocul usii

Arhiva

Categories