Loading . . .
Blocata in tocul usii

Blocata in tocul usii

Simțeam atracția aia. E vorba pur de pofta mea nesatula de a te avea. Speram să fii la fel de bun pe cum mă faci din cuvinte. Joaca mea cu focul nu părea că dă rezultate, asta nu făcea decât să mă frustreze puțin câte puțin. M-am hotărât să scot altileria grea și să fac veșnicul șantaj emoțional. Era ultimul as pe care-l mai aveam în mânecă. Mă hotărâsem să renunț dacă asta nu-mi iese. Nu știam dacă renunțarea urma să fie pe moment sau doar pentru o perioadă, dar începeam să mă simt bătută cu propriile arme, iar asta îmi plăcea la fel de mult precum îmi displăcea.

Ai lăsat de la tine, ți-ai făcut apariția, iar eu te priveam, blocată din tocul ușii.

Nu îmi venea să cred că șantajul emoțional de victimizare pe care-l folosesc eu mai funcționează, dar te priveam ca pe o felină care tocmai și-a prins prada în cursă și nu mai trebuie să fugă după ea.

Nu am venit aici ca să te fut.

Eh, lasă că mă fuți la cap, mă gândeam eu. Nu mai conta deloc cât de departe ajungem, pentru că deja, scopul meu de șlefuire al egocentrismului meu a fost atins. Nu doream nici măcar să dau halatul meu pufos jos de pe mine, ca să vezi ce frumos te-am așteptat. Nu mai aveam nici dorința de a mă servi frumos, de a te savura și de a fi savurată. Îmi placea să te privesc, am câștigat. Ai venit. Ai mușcat momeala. Încă nu am ruginit.

Mi-a plăcea, ca dacă tot am venit până aici, să nu te las nesatisfăcută.

Pf, dragul meu, deja sunt satisfăcută doar privindu-te. Există o mulțime de legende în legătură cu cleo și cât de udă e ea. Cum se transformă din cascada Niaggara în uraganul Orgasmic, dar cine n-a dat crezare lor, ar trebui să își scape mâna printre picioarele mele, doar să vadă ce frumos s-a udat. Se menține așa, iar eu nici nu îndrăznesc să mă mișc de frică să nu  mă preling toată pe scaun.

Ești curios. Agitat. Te văd cum te învârți în jurul meu cercetând fiecare loc. Te uiți, nu înțelegi unde aș putea ascunde lucrurile alea pe care le cauți tu. Nu înțelegi nimic, așa că, după câteva minute, îți faci curaj și mă întrebi unde îmi ascund jucăriile pe care ești curios să le vezi. Îți arăt locul evident unde sunt. Erai lângă el tot timpul, dar prea preocupat să cauți ca să vezi ceea ce era în fața ta.

Mă privești cu ochii aceia pofticioși. M-aș putea pierde în ei fără probleme. Aș putea rămâne acolo și imagina tot ce mi-ar plăcea să-mi faci, ținându-mă veșnic udă, cu toate orgasmele mele pierdute în privirea ta.

Ai luat fiecare jucărie pe care ai găsit-o și ai studiat-o atent. Din când în când, privirea ta flămândă se ridica spre mine. Nu știam la ce să mă aștept, dar m-am luat după ce îmi spuneau toți hormonii care jonglau în mine fără oprire și am venit spre tine. Ai desfăcut halatul de pe mine și l-ai lăsat să cadă pe jos. Ai privit body-ul de plasă pe care-l aveam pe mine. Ți-ai plimbat mâna încet peste corpul meu, sfârcurile mele întărite, respirația mea care devenea tot mai sacadată.

Ai desfăcut body-ul de jos, simțind cât sunt de udă sunt. Ți-ai plimbat puțin mâna pe mine, să vezi dacă ți se pare sau nu. Mă priveai șocat. Ah, tu nu știai legenda din câte se vede. Ai descoperit-o acum. Voiam să ți-o spun, dar m-am gândit că te las să te simți special, măcar pentru un moment.

L-ai pornit, îl auzeam cu vibrează încet. Ți-ai pus o mână pe după mine, m-ai tras aproape de tine și prin bluză ai început să imi rozi sfărcurile. Deja plecasem în lumea mea, nu mai auzeam nimic din tot ce se întâmplă în jurul meu. Savuram buzele și dinții tăi care începuseră să mă devoreze, când… l-am simțit cum intră. Brusc. Tot. Ai mărit viteza și mi-ai apropiat picioarele. Să-l țin strâns în mine în timp ce tu îți faci de cap. M-ai intins pe pat și mi-ai ridicat picioarele. Erai în fața mea și mă priveai deja cu privirea satisfăcută. Ai început să-l miști tare, de parcă erai tu care intri în mine. Te-ai plictisit repede, nu era destul de puternic pentru sunetele pe care ai fi vrut tu să le auzi din partea mea.

Am auzit fermuarul pantalonilor tăi, am simțit orgasmul meu venind, iar în mijlocul artificiilor care-mi explodau în corp și-n minte, te-am simțit cum aluneci în mine. Da, adevărul este că te preferam mai mult pe tine decât zorgănitoarea aceea. Ești mult mai darnic față de ea. N-am avut vreo secundă curajul să îmi iau una atât de mare precum e a ta, dar pe bune dacă n-am să mă bucur de fiecare secundă de asta.

Când mă gândeam că vreau să mă bucur de fiecare secundă, când cuvintele astea îmi veneau în minte, nu m-am gândit că o să mă bucur ad litteram de o strofă și două refrene din melodia care mergea pe fundal. Deloc. Te-ai oprit în începutul frumos al unei povești lungi despre orgasme penetrate gros și adânc. Te-ai oprit pentru că tu… tu îți terminaseși povestea.

Eram puțin șocată și nu înțelegeam ce se întâmplă. M-am ridicat de pe pat și te priveam cum te îmbraci repede și te pregătești să pleci. Confuzia mea începea să devină tot mai mare, dar până când să reușesc să te întreb ce se întâmplă tu erai deja în ușă, iar eu – iar – ca și cu  o oră în urmă eram: blocată în tocul ușii.

Am încuiat după tine, mi-am aprins o țigară și am stat să mă gândesc la tot ce s-a întâmplat. Contextul cumva începea să contureze o logică a ieșirii tale bruște de pe ușă, dar, mă hotărâsem ca pe când termin țigara să te întreb și să plănuim – eventual – o revanșă.

Surpriza a fost de partea mea, în momentul în care, niciunul dintre locurile în care te contactasem și în care vorbisem până în acel moment, nu mai era disponibil.

”this user can’t receive messages from you”

080 (2)-54

2 thoughts on “0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Inchide ochii. Simte placerea!
Next post Inclesteaza-ti pumnul!

Arhiva

Categories