Loading . . .
Fundul meu – cel mai alintat

Fundul meu – cel mai alintat

Nu mai sunt multe lucruri care conteaza atunci cand mainile tale se plimba flamande spre mine. Nu pare sa te opreasca vreodata faptul ca suntem in masina, in oras sau oriunde altundeva. Stai linistit – nu te cert. Nu mi-as permite sa nu imi placa sa petrec asa de mult timp cu tine. Te uiti la mine ca un copil care-si doreste inghetata inapoi. Inghetata ta, copile, este intinsa peste mine. Ca sa o recuperezi va trebui sa iti pui limba la bataie. Va trebui sa iti plimbi limba pe tot corpul meu. Sa nu ma musti, sa nu ma rontai, sa stai cu manile la spate.

Zambesc cand imi trec prin minte astfel de lucruri si astept sa vad ce se intampla. Stiu tot timpul ce va urma. Stiu ce urmeaza, dar pana la urma tot timpl am fluturi in stomac cu cateva minute inante sa ma decid cum voi sta de data asta sa fac pe interesanta.

Ma pun totusi pe spate. Tot timpul imi atragi atenta ca sunt cam tensionata. Poate ca sunt prea tensionata. Poate ca am nevoie de mainile tale sa se plimbe pe spatele meu si sa-mi faca un masaj. Sa imi detensioneze muschii.

Imi dai bluza jos pentru a putea face masajul mai bine. Iti mai plimbi putin mainile pe spatele meu. Simt ceva rece si placut pe spate. Sunt buzele tale si se plimba pe coloana in jos. Ar trebui sa-mi fie frica. Ma musti usor de talie, apoi incepi sa-ti plimbi limba pentru ca nu cumva sa lasi urme de dintisori. Cobori spre fund si prin pantaloni ma musti de o buca.

*imi place fundul tau*

Tot timpul te-a fermecat. Te pui cu capul pe el. Ai o mana pe o buca si pe cealalta (buca) iti sprijini obrazul. Imi spui ca ai sta asa la infinit. Si eu. Simt respratia ta pe rinichii mei. E calda si imi place ce simt. Din cand in cand ma mai tachinezi si ma prinzi cu dintii de pantaloni.

Te plictisesti repede de jocul asta al nostru. Mai mult este jocul tau. Ma intorci sa stau pe spate si incepi sa te joci cu sfarcurile mele. Este un joc de care nu te-ai satura prea curand. Nu cred ca am cuvinte sa-ti spun cat de pornita sunt, dar cu siguranta simti cum mainile mele cer tot mai mult de de la tine. Nu mai mult ca performanta – nu sunt o nesatula atat de mare – mai mult ca gest, acum.

Am nevoie de tine asudand in mine – pentru inceput.

Am nevoie de limba ta plimbandu-se peste Cleo, asigurandu-te ca e destul de uda ca sa inunde orase mici sau mari. Sa te asiguri ca este asa cum iti place tie sa fie, sa vezi cat de dor i-a fost de tine.

Am nevoie de tine iar tu simti asta. Tu simti asta si in secundele astea hainele dispar de pe noi chiar mai repede decat as putea sa imi imaginez. Trupul tau gol, langa al meu, ma face sa vad cu chii me cat de pofta iti este de mine.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Dracula – the comeback
Next post Prezervativul perfect

Arhiva

Categories