Loading . . .
Dracula – the comeback

Dracula – the comeback

Stiam din mosi stramosi ca dragula musca fetele de gat. Stiam eu ca ala este de fapt un gest mult mai erotic decat vroiau sa ne faca la scoala sa credem. Simteam respiratia ta pe gatul meu si speram din tot sufletul sa nu ma musti pentru ca nu vreau sa te umplu de sange. Cu toate ca daca esti rosu pe buze, prefer sa fie de la rujul meu prea intens. Respirata ta coboara spre coloana mea. Ma indrept usor de spate si simt buzele tale. Limba ta incepe sa se plimbe pe tot trupul meu. Nu ma plang doar savurez fecare moment in care tu ma “mananci”.

Urci iar spre gat si imi dai iar un sentiment ca imi vei soarbe suflul la propriu. Ma intinzi pe spate si ma acoperi cu sarutari. Iti plimbi limba peste sfarcurile mele si ma privesti cum ma arcuiesc. Cum ma las savurata centimetru cu centimetru. Nu te hotarasti care parte trebie sa o savurezi prima data. Nici eu nu m-as putea hotara daca ar trebui sa iau o astfel de decizie.

Mainile tale pe picioaele mele in timp ce limba ta este pe buricul meu sunt totusi niste lucruri destul de excitante. Imi tragi chilotii cu dintii in timp ce degetele tale sunt intre degetele mele de la picioare. Ii tragi cu dintii peste picioare, lasandu-i sa stea pe glezne. Imi pui gleznele pe umarul tau si-mi arati ce parte a corpului tau asuda cu picuri reci.

De fapt, nu imi arati, deoarece eu nu vad. Eu nu pot decat sa simt. Sunt uda asa ca nimic nu va incomoda aceast vis. Iti spirji capul pe laba piciorulu meu si imi strangi genunchii in brate. Nu imi vine sa cred ca am crezut ca esti un demon fioros care ar putea chiar sa-mi faca rau daca vrea, sa imi suga sangele cand tot ce face acum este sa imi suga energia si sa ma faca sa ma scurg – la propriu – de placere la el in brate.

Iti simt buzele pe gleznele mele si nu credeam vreodata ca acest lucru ar putea fi chiar excitant. Nu credeam vreodata ca aceasta pozite imi va face placere. Acum parca e o alta poztie decat ceea ce am avut, cu toate ca sunt sigura ca a mai fost cineva care mi-a spus ca i-ar placea sa ma aiba asa, iar eu am protestat plictisita ca nu-mi place. Cum sa spui ca nu iti place ceva ce n-ai incercat?

Acum spre exemplu nu am apucat sa spun ca nu imi place. Tot ce am apucat a fost sa imi las capul pe spate si sa gem. Atunci am simtit dintii tai in piciorul meu si mi-am amitit : vena femurala !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Slave suit
Next post Fundul meu – cel mai alintat

Arhiva

Categories