Loading . . .
Prezervativul perfect

Prezervativul perfect

Purtam o discutie zilele trecute pe tema acestui subiect. Am purtat o discutie aprinsa – nu ma refer la cearta, ma refer la una aprinsa la propriu. Eu sunt o insensibila indeajuns de mare incat sa nu imi pese prea mult de striatiile si bulinele de pe prezervative, sunt de parere ca eu nu simt diferenta. Adevarul este ca nu stiu daca am testat-o asa cum este necesar. Pe de alta parte nu asta este important.

Eu nu am reusit sa apreciez adevarata valoare a prezervativelor cu arome. Singura aroma care am reusit sa o simt e cea de cauciuc cu esenta de te-miri-ce care ramanea – in cel ma bun caz – pe maini.

Am auzit despre prezervative cu aroma de chilli sau menta. Stiu ce fac ele in cafea, ce ar putea face pe un falus erect, un baiat cu pofte si cleo uda, nu imi dau seama. Drept urmare, pana cand voi reusi sa testez eu, sa fac un feedback – poate un concurs – cer parerea oamenilor. Din experienta proprie, voi sunteti niste cititori silentiosi, drept urmare lansez un sondaj de opinie. Il las aici – prim articol – timp de cateva saptamani, pana cand ma va multumi.

 

[poll id=”3″]

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Fundul meu – cel mai alintat
Next post Ploaia care m-a udat

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: