Loading . . .
Rabdare

Rabdare

Am evitat momentul acesta poate mai mult decât am crezut. Nu am bănuit niciodată că o să tânjesc după o așteptare. Știam, eram acolo de foarte multe ori dorindu-mi să fie mai mult – apoi împotrivindu-mă cu toată ființa.

VREAU O PAUZĂ!

Strigam sigură pe mine, mă zbăteam și nu mai aveai cu cine să povestești. Luai mâna de pe mine și ma priveai. Mă lăsai în pace. Cele cinci minute de liniște ale mele.

Reușesc să respir și să mă liniștesc. Nu îmi place când sunt atât de confuză. Prefer liniștea gândurilor mele. Să le văd cum se așează cuminți și flămânde pe ecran. Să le șlefuiesc în amintirea tuturor momentelor care le inspiră.

Dar tu mă lași să respir câteva momente doar. Apoi, mâinile tale se întorc peste corpul meu gol, respirația mea sacadată. Adori toate momentele astea în care eu mă zvârcolesc de plăcere iar tu zâmbești privindu-mă. Știm amândoi ce urmează să se întâmple. Știu la fel de bine ca tine, că până când nu mă vei epuiza din toate punctele de vedere, nu te vei opri.

Îți place să mă vezi epuizată fizic și psihic. Să fiu capabilă să explodez de orgasme doar în momentul în care mă atingi. Așa îți place să mă știi lângă tine. Ai toată răbdarea din lume să mă aduci așa, fără să te grăbești nicăieri.

Atingerile tale vin încet. Se plimbă fără sfială pe trupul meu gol. Te lipesti de mine și îți simt respirația în ureche și coborând pe gât în jos. Simt cum încep să mă topesc de poftă. Vreau să ghicesc fiecare mișcare pe care urmează să o faci, dar nu cred că are sens să mă gândesc la asta.

Lasă-te purtată de val

Dar valul orgasmelor este mai mare decât aș putea să sper. Mă pui întotdeauna să le număr, Îți place să știi exact câte au fost, dar întotdeauna pierd numărătoarea.

Este foarte greu. să mai știu când a început unul și s-a terminat altul. În valul orgasmelor care-mi face corpul să tremure, doar din atingerile tale.

Cu multă răbdare și descoperind fiecare centimetru al meu, mă uimești cu orgasme în locuri pe care nu credeam că le poate atinge cineva. Corpul meu este o hartă, pe care îți place să o bifezi cu orgasme. Fiecare centimetru al trebuie să fie unul care a stârnit un orgasm puternic la un momentdat. O explozie de plăcere care m-a luat prin surprindere și m-a făcut să urlu de plăcere și să râd isteric. Asta îți place să faci din mine.

vibratoaredelux.ro

One thought on “0

  1. Mă uimesti de fiecare dată,cu emotiile si trăirile tale.Simt că fac parte din acel univers al tău.Iti simt mental trupul,infiorarea pielii.Esti adorabilă.

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Perfectiunea submisivitatii (part 3)
Next post Fericirea are forma unui orgasm

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: