Loading . . .
Cand astepti placerea

Cand astepti placerea

Îți simt respirația în ceafă. Vreau să știu ce va urma, dar știu că orice mi-am imaginat până în acest moment este de prisos. Avem amândoi aceeași linie a plăcerii pe care vrem să o urmăm. În același timp, știu că tu ai o mulțime de surprize pentru mine. Simț. Urmează să fie seara cea mai memorabilă, după care am să tânjesc multă vreme.

Tânjesc deja după momentele pe care încep să le vizualizez. Știu că tu m-ai adus pe aceeași lungime de undă cu tine, iar momentul în care-mi vei arăta cât de mult o să-mi placă zona memorabilă construită de tine va fi unul legendar.

Întotdeauna așteptarea plăcerii lângă tine este cea mai bună tensiune a preludiului pe care cineva o poate forma. Să te joci cu mintea mea este un lucru care-ți place și ție la fel de mult cum îmi place mie. Diferența aici este că eu simt cum mă ud și încep să tremur cu fiecare centimetru al ființei mele.

Începi încet, simt frânghia cum începe să îmbrățișeze corpul meu. Începi cu mâinile, pentru că îți place să mă privești în ochi atunci când faci primele legături. Observi că sfârcurile mele încep să se întărească iar asta pare să te întărâte și pe tine.

Pielea începe să mă mănânce încet. Nasul, spatele, picioarele. Știu că acesta este unul dintre efectele secundare atunci când sforile încep să se încolăcească în jurul corpului meu. Mintea mea o ia razna, iar fanteziile cu legături năvălesc una peste alta, fără să reușesc să am o imagine clară a ceea ce-mi doresc.

Nu îmi trebuie o imagine clară pentru că vei forma tu una mai mult decât perfectă. Reușesc cu greu să îmi golesc mintea de orice fantezie, dar atunci când mâna ta se bagă în părul meu și îmi trage capul pe spate doar pentru a-ți vedea privirea și a-ți simți buzele cum îmi ating fața. Da. Acela este momentul în care mintea mea se golește complet, tot corpul meu îți aparține.

Simt cum mi se înmoiae genunchii și cum plăcerea mea picură din mine.

În continuare mă frustrează că nu mă pot controla să nu fiu ca un robinet care picură. Pe de altă parte, știu cât de mult te excită acest lucru, tocmai de aceea te așezi frumos în fața ta și îți folosești limba ca să mai aduni din plăcerea care picură.

sforile tale și corpul meu flămând

un pic

doi pici

trei pici

patru pici

Încep să tremur de poftă, vreau să te simt cum profiți de fiecare orgasm al meu. Vreau să simt atingerea ta cum mă tachinează în fiecare secundă, să implor după orgasme în timp ce-mi înăbuș strigăte care ar putea îngrijora un întreg cartier.

Nu ești impresionat de poftele mele, simt că mă vei lăsa să aștept momentul plăcerii, momentul orgasmelor, până când te vei plictisii.

Să știi că m-am hotărât ca astăzi să nu cerșesc niciun orgasm. Să fiu cuminte. Să le merit la timpul lor, fără să fie aruncate în van, cu scopul de a veni mult mai puternice în câteva minute.

Astăzi vreau să explodez la fiecare atingere a ta câte un pic. Să ud mocheta sub mine, să îți încrețesc degetele pofticioase și să mă preling pe sfori. Vreau să simt cum explodez doar din tachinarea viitoarelor mele orgasme, cu atingeri mici și fără niciun pic de act sexual care m-ar face să explodez de poftă.

sentimente.ro

Îți place enorm de mult să mă tachinezi. Îți place reacția pe care o are corpul meu, mintea mea, cedând la picioarele tale, atunci când începi să înfășori sfori în jurul corpului meu. Excitația mea devine tot mai mare pe măsură ce tot mai mulți centimetri din corpul meu sunt acoperiți cu sfoară. Nu reușesc să îmi mișc niciun centimetru. Sunt blocată în locul unde ai vrut să mă aduci. Acest lucru nu poate să mă facă decât fericită și excitată.

Zâmbesc.

Oare așa fac fetele care sunt legate? Zâmbesc de excitare?

Oare este normal să mă ud în halul acesta atunci când mă legi?

Simt cum fuge pământul de sub mine – la propriu. Surpriza din această seară este că sunt suspendată de tavan. Ce ușoară mă simt. Ce ușoară mă face încrederea, adrenalina și excitația. De la înălțime am să pot să ud mult mai bine totul în jurul meu.

Mă ridici și mă lași așa. Mă privești cum mă ud de poftă, văzând privirea ta flămândă.

Nici nu mai contează ce urmează să faci, pentru că știu că voi avea orgasme consecutive în momentul în care vei pune mâna pe mine. Nici nu am să mă lupt pentru ele, am să le las să curgă, pentru tine.

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Dorinte la cafea
Next post Pierzându-mă printre cuvinte

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: