Loading . . .
Eternitatea cuvintelor … a orgasmelor

Eternitatea cuvintelor … a orgasmelor

~o~

Goi amândoi, vin lângă tine. Te sărut pe obraz și mă joc cu părul tău. Cu mâna cealaltă te mângâi pe fundul ăla mare, în timp ce tu cu o mână îmi freci pula, iar cu cealaltă… cu cealtă desenezi o poveste pentru o seară: doar noi doi

~o~

Goliciunea noastră nu se compară cu absolut nimic din lume. Goliciunea noastră din fiecare dimineață, peste așternuturi și printre fumul țigarilor. Scrumiera care stă să cadă și mereu trebuie găsită o metodă de mijloc pentru a nu murdări așternutul. Nu prea reușim. Murdărim oricum așternutul. Îl murdărim cu înghețată și scrum de țigară. Cu gânduri și orgasme. Murdărim așternutul cu poftele noastre de lucruri care nu se vor potrivi așa cum trebuie în lumea asta: așa ca noi.

Ne potrivim buzele în sărutări, furate înainte de lovirea cu diminețile prea reci sau prea sufocante. Soarele care, indiferent de anotimp îți orbește ochii și te face să crezi că absolut nimic nu va putea să te facă să mai vezi culori frumoase. Îți ascunzi ochii după spatele meu, îți simt pleoapele cum se lipesc de pielea mea. Îți simt obrajii cum ascultă respirațiile mele și buzele cum desenează curioase locuri peste care nu vrei să mai vină altcineva vreodată.

Îți marchezi teritoriul pe pielea mea prin sărutări. Mă lipești de tine și simt cum o mână de-a ta ajunge între picioarele mele să verifice starea vremii. Ha. Ha. Ce comparație proastă când vine vorba de toate astea. Clișee ale cuvintelor nu pot să exprime cât de tare mă exciți, doar gândul, anticiparea faptului că mâna ta ajunge atât de jos, mă face să încep să mă scurg de plăcere. Degetele tale se vor adânci în mine, vor căuta toate unghiurile ca să mă facă să gem de plăcere și să mă lase genunchii de poftă.

Mă arunc la tine în brațe doar din pofta nebună de-a te săruta. Te mușc ușor de buze și te privesc în ochi. Îți place când sunt în halat și mă arunc la tine în brațe. Îți place când mă arunc la tine în brațe iar tu trebuie doar să îmi menții echilibrul și intensitatea plăcerii pe care deja ai început să o creezi. Simt cum mă scurg pe palma și degetele tale. Îți voi încreți pielea mâinii dacă vei continua să mă provoci în felul ăsta. Tu știi asta și nu pare să te deranjeze în vreun fel. Eu observ asta și nu poate decât să mă bucure și să mă provoace mai tare.

Salut străine, lasă-mă să mă bucur de buzele tale. Lasă-mă să alunec peste tine, să te simt cum intri. Să mă încolăcesc cu toată pofta mea peste tine, să te simt cum pulsezi în interiorul meu. Cum te miști și cum fiecare mișcare a ta mă face să explodez tot mai tare. Mă preling peste tine și am impresia constantă că poftele noastre se preling, se scurg din noi pe podea.

~o~

Orgasme psihice legate de peniță, palme peste fund și săruturi animalice – cu vin și înghețată.

~o~

Paharele noastre de vin au întotdeauna înghetață în ele. Nu cola, nu șpriț, înghețată. Să ne mențină personalitățile noastre mereu excitate reci. Nu oprește toată erecția dar măcar o liniștește puțin. Îndulcește.

Sfârcurile se întăresc pe sub bluză.

fundul meu ajunge pe masă. Cumva. De undeva. Aș vrea să te sug, să mi-o înfund adânc în gură, să îți simt mâna în părul meu cum mă ajută să înghit tot mai mult din ea. Cumva, tot ce vreau eu mi se transmite în privire, dar alegi să nu. Alegi să mă întorci și să intri animalic pe la spate în mine. Scot un scâșnet care este pe jumătate geamăt și pe jumătate țipăt. Te excită asta și mă împingi un pic în masă. Să mă pot freca de masă și să nu fie nevoie să îți blochezi vreo secundă o mână pentru acest detaliu. Ești sigur că așa orgasmele din partea aia vor veni. Menții un ritm brutal care mă face să explodez în orgasme continue de fiecare dată cânt intri. Icnesc sau țip, e un geamăt înfundat într-un țipăt. Îmi pui mâna la gură doar ca să ai control asupra corpului meu. Tot corpul meu. Îți place puterea asta atunci când tu ești cel care pulesează de plăcere în același ritm ca mine în interiorul meu.

Nu vreau să te termini, chiar dacă știu că e egoist. Vreau să rămânem așa, gâfâind și gemând. Vreau să ne prelingem pe podea, pe masă, pe picioare, unul pe altul. Mă tragi mai aproape de tine. Într-o poziție foarte contorsionistă aproape imposibilă pentru corpul meu mic, dar totuși nu atât de incomodă precum m-aș fi așteptat.

Mă săruți și știu, știu în secunda aia că vrei să faci gestul acela egoist pe care te urăsc de fiecare dată când îl faci.

Mărești intensitatea și mergi spre cel mai puternic orgasm pe care mi-l poți da. Vreau să mă abțin, să nu ți-l dau atât de ușor, dar știu că asta te face doar să intri tot mai tare, mai repede, până când nu mai reușesc să mă abțin. Mă lași să explodez, șiroaie de orgasm se preling peste tine, dar apoi o scoți. E atât de udă de la orgasmele mele, iar eu încă tremur. Orgasmul meu nu s-a terminat chiar dacă tu ai ieșit. Te termini puternic pe fundul meu, doar de dragul de a vedea, de a-mi arăta câtă poftă ai avut de mine.

ah, babe, ți-am spus cât te doresc?

One thought on “0

  1. Buna seara, Cleo!
    Sper sa ai parte din plin de ce povestesti aici atit de frumos.
    Paul_XH

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Intrebari si raspunsuri
Next post Artista si vagabondul

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: