Loading . . .
Danseaza cu mine !

Danseaza cu mine !

Adevarul este ca orice fata si-ar fi dorit sa danseze un tango, asa cum trebuie. Seducator, apropiat si excitant. De cate ori te uiti la Parfum de femeie, tango-ul este scena care te lasa fara cuvinte. Al Pacino este un cuceritor si jumatate, mai mult decat atat. Este atat de seducator incat imi vine sa ma duc si sa ma inscriu la cursuri de tango, in speranta in care un barbat va putea scoate in imne sentimentul pe care-l naste scena aia.

Un el, mi-a zis intr-o zi ca dansul poate fi de foarte multe ori un preludiu excelent, pentru ca pe langa efectul senzorial de apropiere fizica, si miscare ritmata, e vorba de faptul ca se creeaza o conexiune intre parteneri. Un antrenor ne spunea de o mie de ori intr-un antrenament…trebuie sa creati un pod intre voi…DIN PRIVIRI. Sa dansati ca o pereche nu ca 2 oameni – un tot – asa creste intensitatea stimulilor, concentrarea se indreapta doar la partner si la muzica
iar atunci cand atentia nu iti e distrasa de altceva, te poti relaxa. Da totul (sau cat mai mult din efort) pe ceea ce doresti, poate ca stiu, daca e de bine, ma bucur.

Imi place cand ma ia cate-un val de-asta si curg ideile imi place si mai mult cand …. asa cum imi spunea si la cafeaua de poveste… dialogul este tete-a-tete si nu intermediat de tehnologii moderne. O sa imi inregistrez notitele pe hard-discul propriu, le transform sau transcriu ulterior ca sa vada si el cum le-ai inteles.

E misto sa vezi diferentele de interpretare.

Muzica nu trebuie sa urle ci trebuie sa mearga in surdina, in schimb… atunci cand ajung sa se auda, sa nu spun urlete ca pot sa para putin prea dure sau poate neplacute, izbucniri puternice din tot pieptul, din arcuirea diafragmei…de pe urma dansului, inseamna ca te-ai lasat dusa pe mana partenerului, ca ai avut incredere ca stie ce face, stie sa te conduca, sa te faca sa fii una cu muzica, una cu ritmul, sa ajungi la final  sa iti dai seama ca dansul practic nu s-a terminat ci de-abia ce ai inceput sa ii prinzi gustul, ca vrei sa inveti mai multe despre el, despre cum sa il faci sa iasa mai bine data viitoare. Mai ritmat sau mai intens sau mai intim sau mai tensionat sau mai pasional sau mai in forta sau combinari intre posibilitati…

sau sau sau

Ai aproape de fiecare data ceva nou, placerea este singura constanta, insa la intensitati si din puncte diferite orice altceva…chiar nu mai conteaza iti propusesem sa ne jucam impreuna cu cuvintele, dar m-ai refuzat.

Te pun la colt…dar iti dau si  o inghetata pentru a te testa poti sa savurezi si dansul la fel in prezenta ispitei dulci? ok…nu inghetata ci un pahar de vin o feteasca neagra care sa-ti dea o nuanta de rosu sangeriu buzelor care sa-ti faca sangele sa alerge mai alert prin tine sa iti stimuleze capilarele, sa iti faca zonele cele mai vascularizate sa nu isi mai gaseasca starea

Buzele sa devina tot mai rosii…si mai rosii. Voulez-vous danser avec moi?

Imi place ideea ta, pe langa asta…si in cautare de aer. Prin si cu toti porii, pentru ca in dans, ritmul devine tot mai alert – nu te poti opri – trebuie sa tragi de tine, si cand crezi ca esti la final si ca nu mai poti si ca vrei o pauza, te ridici la loc si continui mai tare, mai apasat.

e o nebunie dansul

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Bolnav de sensibilitate
Next post Vibratorul – a girl’s best friend?

Arhiva

Categories