Loading . . .
Vibratorul – a girl’s best friend?

Vibratorul – a girl’s best friend?

Pentru ca orice fata are un vibrator, iar eu am fost intrebata de atatea ori unde este al meu, m-am decis sa-mi achizitionez si eu unul. Dupa ce m-am plimbat niste ore multe pe sex-shop-uri online, am ramas uimita de cat de multe modele de vibratoare exista in lume. Trebuie sa recunosc ca mi-a facut placere sa fac asa ceva,  sa ma plimb prin sex-shop-uri.

Chiar daca nu sunt pudica, si am tupeu sa intru intr-un sex-shop live si sa ma zgaiesc, unul virtual m-a incantat mult mai mult. Am facut o comanda mai mare, mi-am luat mai multe lucruri printre care si doua vibratoare. Ce naiba fac eu cu doua vibratoare? Este un raspuns foarte usor : unul l-am dat cadou unei prietene – teoretic acum suntem surori de vibrator.

Mi-am ales unul mov, de 17 cm, cu tot felul de vibratii, in vreo 3 viteze, etc. M-am uitat suspet la el, este din latex (am sa pun si poze intr-o zi cu el). Nu i-am dat nume inca, deci caut nume la vibratorul meu. Poate am sa fac chiar un concurs pe aceasta tema – mai vedem .

Ca orice fatuca cu o jucarie noua bag repede baterii in el, il studiez, ma uit sa vad viteze, zgomote, ce mai – un copil c-o jucarie noua – apoi, il pun deoparte. Parca nu aveam chef de el. Mai bine spus incepea sa-mi fie usor frica de el.  Asteptam sa am o stare de spirit dincolo de fluturii din stomac, dincolo de tot ceea ce insemna curiozittea pentru bucata aia de cauciuc care imita o chestie reala, care aduce placere atator femei.

Bun, si l-am testat, pe toate cele trei vitezele si pot sa spun, cu mana pe inima,ca nu imi dau seama ce mama naibii gasesc femeile placut la o buata de cauciuc care vibreaza. Cum poti sa inocuiest frumusete de falus atasat de bucata masculina care respira, te mangaie si te saruta cu bucata de cauciuc care vibreaza? Cum?? Cum tu ca femeie poti sa faci chestia asta. Eu nu cred ca sunt femei care prefera un vibrator in locul unui barbat. Pur si simplu nu vreau sa cred chestia asta. NU!

Nu reusesc sa-mi dau seama nici ce placere au femeile care se filmeaza cu un vibrator, sau poate acolo intervine un factor de voyeur pe care eu iar nu-l inteleg, asa ca, nu vom povesti despre asta.

Eu raman pro unui vibrator atat timp cat, e de-o prosteala, sunteti doi, si nu o faci singura Mi se pare mult mai util atunci cand foloseste el vibratorul, si te incita si te aprinde, si te face sa vrei sa te urci pe pereti pentru ca pur si simplu te-ai saturat sa te tachineze!!! Te-ai saturat sa se joace cu chestia aia din plastic si o vrei pe aia reala, pentru ca, din diverse motive aia ramane utila.

Raman contra vibratorului pentru ca mi se pare ca provoaca dependenta atunci cand tu ca persoana ai anumite frustrari sexuale. Ceea ce nu e ok. Nu e ok sa preferi o lume relativ virtuala, in loc de una reala. Atingerea unui partener niciodata, dar niciodata nu va fi inlocuita de un vibrator.

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Danseaza cu mine !
Next post Zacut pe iarba la parlament

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: